Uutiskirjeen tilaus
Tällä lomakkeella voit tilata Tampereen NNKY:n Gospel-liikuntatyön valtakunnallisen uutiskirjeen sähköpostiisi. Uutiskirje lähetetään 2-3 kertaa vuodessa, yleisimmin aina syys- ja kevätkauden alkaessa. Uutiskirjeissä kerrotaan Gospel-liikunnan kuulumisista ja tulevista tapahtumista.

Lisätietoja saat Gospel-liikuntatyön koordinaattorilta 044 7847 088 tai gospelliikunta (ät) tnnky.fi.
Etu- ja sukunimi *
Sähköpostiosoite *
Kotipaikkakunta
Tilaan 2-3 kertaa vuodessa ilmestyvän Gospel-liikuntatyön uutiskirjeen sähköpostiini *
TIETOSUOJALAUSEKE
Kerättävät tiedot muodostavat henkilörekisterin. Tarkoituksena on mahdollistaa viestintä ja turvallinen toimintaan osallistuminen. Tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) tarkoituksena on parantaa henkilötietojen turvallista käsittelyä siten, ettei yksityisyyden suojaa vaaranneta.
Tampereen NNKY käyttää oman yhdistyksensä keräämiä henkilötietoja yhdistyksen toiminnan järjestämiseen ja siihen liittyvään tiedotukseen. Henkilötietojen käsittelyn perusteena on yhdistyksen yhdistyslain mukainen velvoite pitää yllä jäsenluetteloa, oikeutettu etu huolehtia jäsenpalvelusta ja jäsenviestinnästä, vapaaehtoisiksi ilmoittautuneiden palveluista ja viestinnästä sekä asiakkaiden palvelusta ja viestinnästä. Yhdistys noudattaa yleisesti hyväksyttyjä tietoturvakäytäntöjä suojellakseen henkilötietoja. Vain nimetyille henkilöille annetaan pääsy henkilökohtaisesti tunnistettaviin tietoihin ja he ovat sitoutuneet ylläpitämään näiden tietojen luottamuksellisuutta. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumusta.
Lisätietoja tietojen keräämisestä voit kysyä osoitteesta: gospelliikunta@tnnky.fi
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy