Pre-order "Hereik de school"
Her· eik· en (werkwoord) afgeleide van herijken: Een analogie waarin de karakteristieken van een boom worden gebruikt om als school aan de slag te gaan met de herdefinitie van de school, van fundament tot uitvoering.

Binnen het onderwijs is men vaak geneigd om zo snel mogelijk met de uitvoering aan de slag te gaan. Maar wanneer we die uitvoering echt goed willen positioneren moeten we ook zorgen voor een stevig fundament. In het boek "Hereik de school" doorloopt Frank van den Ende vijf fases die benodigd zijn om een stevige onderwijsboom neer te zetten. Van de wortels waarin de positie van de school in de maatschappij wordt geduid, langs de takken waarin wordt vastgesteld wat een docententeam als leren beschouwd, via de takken waarin de organisatie van het onderwijs wordt besproken naar de bladeren waarin de uitvoering van het onderwijs plaatsvindt. Tot slot wordt er gekeken naar de voedingsbodem van de onderwijsboom die ervoor moet zorgen dat de onderwijsboom gezond en sterk kan groeien.

Helaas is bestellen via dit formulier niet meer mogelijk. Graag verwijs ik u door naar de website www.hereikdeschool.nl of Bol.com (https://www.bol.com/nl/p/hereik-de-school/9300000040517028/?bltgh=srzlhxvjbwAjo2SjPfdA5g.2_9.10.ProductImage) om het boek te bestellen!

Heeft u vragen? Stuur dan een mailtje naar info@hereikdeschool.nl
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Submit
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy