guerillaOffice
Varje månad bjuder myOffice in dig som inte redan är medlem att kostnadsfritt prova på hur det är att arbeta i vår flexibla och aktivitetsbaserade arbetsyta som vi kallar Labbet under en hel arbetsdag mellan 8-17. Här har du tillgång till en arbetsplats, wifi, fritt kaffe, skrivare och medlemsrabatter för en dag. 

Anmäl dig och ditt företag nedan. När du kommer till byggnaden går du bara till receptionen, laddar ner appen, ansöker om guerillaOffice-medlemskap och kvitterar ut ditt dagskort som ger dig tillgång till byggnaden ifall du skulle behöva gå ut eller ta ett möte osv. Vid slutet av dagen - dock senast kl. 17.00 - lämnar du tillbaks ditt dagskort i receptionen. Är du intresserad av att bli fullvärdig medlem hos oss kan du antingen göra detta själv i appen eller prata med oss i receptionen!

Om lagring av personuppgifter:
Uppgifter som lagras är de nedan. Syftet med lagringen är att för att kunna förbereda inför respektive möte och ta kontakt med dig efter eller inför ditt besök om så behövs. Känsliga personuppgifter såsom uppgift om hälsa, etniskt ursprung, politisk uppfattning eller religiös tro lagras inte. Mer om Personuppgiftslagen (PuL) och fr.o.m. 2018-05-25 EUs Dataskyddsförordning (GDPR) finns att läsa på www.datainspektionen.se.

Fullständigt namn *
Your answer
Företag *
Your answer
E-postadress *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.