Tilbud om kajakkurs og Våttkort hos Asker Helsesportlag
Nytt tilbud sommeren 2020: Asker Helsesportlag vil som et ledd i HMS-arbeidet øke medlemmenes kompetanse ved å arrangere en rekke kajakkurs etter Norges Padleforbunds Våttkort-standard.

For å fylle opp kursene og for at andre med interesse for kajakkpadling i nærområdet skal få ta kurs, åpner vi for at også ikke-medlemmer kan melde seg på Introkurs og Grunnkurs. Prisen vil være 200 kroner dyrere, med mindre man melder seg inn. Les mer om medlemskap på https://www.askerhelsesportlag.no/p/13687/bli-medlem!

Kurstyper
3-timers Introkurs Havkajakk (kveldskurs kl.18:00-21:00):
Dette kurset er første trinn i Padleforbundets våttkortstige, og gir deg en grunnleggende kompetanse i bruk av kajakk med tilhørende utstyr og tar for seg temaene sikkerhet, padleteknikk og velt. De fleste padleklubber og utleiedestinasjoner i landet krever våttkort. Fra og med sesongen 2021 vil det være obligatorisk med våttkort for å låne kajakker som medlem av AHSL.

Pris: 1000,- for medlemmer av AHSL (+100,- i Våttkortavgift)
Pris: 1200,- om du ikke er medlem av AHSL (+100,- i Våttkortavgift)

Minimum antall deltakere for gjennomføring av kurs: 2 personer
Maksimum antall deltakere: 8
Godkjent NPF instruktør: 1

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16-timers Grunnkurs Havkajakk (en kveld + 2-dagerskurs)
Kurset er lagt opp ved at en først tar et introkurs, og deretter de to lengre dagene Grunnkurs (kl. 10:00-16:00). Ved påmelding velger du derfor både Introkurs OG Grunnkurs, bare sørg for at du velger en dato for introkurset som er tidligere enn Grunnkurset. Har du tatt Introkurs hos Asker Helsesportlag tidligere i år, velger du dette alternativet og får 1000,- avslag på Grunnkurset.

De to lengre dagene holdes på Oslofjorden med utgangspunkt fra Leangbukta eller Holmen. Grunnkurset er også et krav for å kunne gå de videre nivåene i Padleforbundets våttkortstige. Kurset gir deg grunnleggende kompetanse i bruk av kajakk med tilhørende utstyr og tar for seg temaene sikkerhet, padleteknikk, pakking og turplanlegging for lengre padletur, navigasjon og flere ulike redningsteknikker - som kameratredning og egenredning.

Pris: 3000,- for medlemmer av AHSL (+100,- i Våttkortavgift om du ikke har Våttkort fra før)
Pris: 3200,- om du ikke er medlem av AHSL (+100,- i Våttkortavgift om du ikke har Våttkort fra før)
Leie av kajakk, åre, vest og spruttrekk: 500,- for to dager på saltvann (eller du kan ha med eget utstyr om du har).

Minimum antall deltakere for gjennomføring av kurs: 6 personer
Maksimum antall deltakere: 14
Godkjent NPF instruktør: 1-2
Vi følger retningslinjene for smittevern fra FHI og Norges Padleforbund
Hvilken type kurs ønsker du å melde deg på? *
Required
Hvilken dato vil du på 3-timers Introkurs?
Påmelding til Grunnkurs Havkajakk i Oslofjorden (helgekurs kl.10:00-16:00 + introkurs i forkant). Du kan velge flere datoer som passer, og vil innen 5. juli få mail om hvilken dato det blir kurs (avhenger av nok deltakere).
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy