Landgoeddag Thedinghsweert - 12 maart 2016
Hakken en zagen. Snoeien, knotten en binden. Slaan en rammen. Vuur en vlam. Eten en drinken. Bier en hoogstamsap. Lekker buiten werken op Landgoed Thedinghsweert. Ook activiteiten voor kinderen 4 - 12 jaar. Tijdens NLDoet, op zaterdag 12 maart 2016. Nabij Tiel.

Iedereen is om 08.45 uur welkom bij de koffie. Om 09.00 uur kunt u meehelpen met het onderhoud aan het groen. In ruil maken de bewoners er een goed verzorgde dag van, met gratis koffie met lekkers, thee, lunch en een diner met knapperend haardvuur. In de monumentale villa van Thedinghsweert en de gebouwen eromheen wonen 50 volwassenen en kinderen in 18 appartementen. Samen onderhouden zij de historische gebouwen, het park rond de villa en een ecologische strook langs de Linge van 7 hectare met natuurweides en houtwallen. Er is altijd van alles te doen op het land en in het park. Op deze Landgoeddag gaan bewoners en vrijwilligers in kleine en grote groepen aan de slag. Tussendoor is de koffie, thee en lunch goed verzorgd en wordt geserveerd in de zaal van de woonvereniging. Na het werk is er een borrel, om 17.00 uur. Met afsluitend: diner om 17.30 uur.

Locatie: Woonvereniging Thedinghsweert, Thedingsweert 3, 4017 NR Kerk Avezaath Tiel. Parkeren langs het klinkerstraatje op Thedingsweert of langs de Lingeweg: dat is vanaf de Schaarsdijkerrotonde de weg naar Wadenoyen. U loopt dan via ons mooie kleine bruggetje over de Linge naar ons landgoed. (Parkeren dus niet bij de zorgboerderij.)
Aanmelden graag hieronder. Nadere informatie kun je vragen bij Jos Bregman, josb@thedinghsweert.org, 06 55755014

Tot 12 maart!

Naam *
Altijd prachtig
Your answer
Email *
Communicatie gaat per mail, hou toch ook je spambak in de gaten.
Your answer
Telefoon
Kan toch erg handig zijn in sommige gevallen
Your answer
Leuk, ik doe mee: *
Required
Ik meld aan (aantal vanaf 13 jaar en ouder) *
Required
Ik meld aan (4 tot en met 12 jaar)
Tips, opmerkingen, vragen:
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.