Απογραφή αποφοίτων Τμήματος Γεωλογίας Πανεπιστημίου Πατρών
Αγαπητή Συναδέλφισσα, Αγαπητέ Συνάδελφε,

Το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, με την ευκαιρία και της πρόσφατης Πιστοποίησης του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του (Ευρωπαϊκό Πρότυπο ESG 2015, http://www.geology.upatras.gr/index.php/el/certified-programme-study), ξεκινά μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων με τα επικαιροποιημένα στοιχεία επικοινωνίας και εργασιακής απασχόλησης των αποφοίτων του Τμήματος, που έχουν ολοκληρώσει οποιοδήποτε κύκλο σπουδών του (προπτυχιακό, μεταπτυχιακό, διδακτορικό).

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η απογραφή, έτσι ώστε να καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί σας, και να τεθεί σε λειτουργία ένας μηχανισμός περιοδικής επικαιροποίησης των στοιχείων επικοινωνίας σας ώστε να υπάρξει μια διαρκής ενημέρωσής σας από το Τμήμα Γεωλογίας και το Πανεπιστήμιο Πατρών καθώς και μια ανατροφοδότηση από εσάς προς το Τμήμα μέσω των εργασιακών εμπειριών σας, θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο να συμπληρώσετε το παρακάτω σύντομο ερωτηματολόγιο.

Τα στοιχεία αυτά θα ενδυναμώσουν την αποτελεσματικότητα του Τμήματος στην διαχείριση και μελλοντική επικαιροποίηση του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Στην διάθεσή σας,
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς από την Πάτρα,

Η ΟΜ.Ε.Α. του Τμήματος

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:
Ιωάννης Ηλιόπουλος
Αναπληρωτής Καθηγητής
Τηλ. 2610 997710
Email: morel@upatras.gr

Σημείωση: Τα στοιχεία που επικαιροποιούμε ή καταγράφουμε δεν πρόκειται να δημοσιοποιηθούν και θα χρησιμοποιηθούν μόνο από το Πανεπιστήμιο για λόγους επικοινωνίας. Η καταγραφή και επικαιροποίηση των στοιχείων σας από συνεργάτες του Πανεπιστημίου Πατρών αποτελεί σύννομη διαδικασία, έτσι όπως ορίζεται από τις διατάξεις του Ν2472/1997 που αφορά τη συλλογή και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.
Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy