Pomoč na daljavo za otroke članov
V društvu Bravo smo s sodelovanjem sekcije BravoMI in prostovoljk in prostovoljcev študija specialne in rehabilitacijske pedagogike pripravili pomoč na daljavo za otroke
društva.

Vemo, da učenje na daljavo zahteva od otrok in družine še zahtevnejšo organizacijo dela za šolo. Starši pa ste še dodatno obremenjeni, saj mnogi med vami hkrati opravljate tudi službene obveznosti. Želimo, da bi vam, vašim otrokom in družinam oddaljena pomoč omogočila, da bi otrokom, ki jim pomoč sicer nudijo v šoli, olajšala čas, ko se je šola v celoti preselila v vaše domove.

Vljudno vas prosimo, da pri prijavi upoštevate, da je pomoč namenjena le otrokom članic in članov društva Bravo. Število prostovoljcev je omejeno, zato mogoče vsem ne bomo mogli takoj ustreči. S prostovoljkami in prostovoljci bomo v društvu v stiku in jim bomo nudili tudi strokovno oporo.

Vljudno vas prosimo, da ob prijavi izpolnite rubrike v prijavnem obrazcu. Študentka/študent prostovoljka/ljec se bosta obrnila neposredno na vas. Dogovorili se boste za način dela.

Z vsemi vašimi podatki bomo ravnali zaupno in jih bodo prostovoljke in prostovoljci uporabili samo in izključno za čas trajanja pomoči.
Ime in priimek starša *
Kontaktni email naslov starša
Kontaktni telefon starša *
Ime in priimek otroka *
Razred oz. letnik, ki ga otrok obiskuje *
Vpišite "OŠ - razred" ali "SŠ - letnik".
Izjava o uporabi osebnih podatkov
Vaši vpisani podatki bodo uporabljeni izključno za objavljeni dogodek. Vpisane kontaktne podatke bomo uporabili za morebitno obveščanje o spremembah in novostih v zvezi z dogodkom.

Vpisanih podatkov ne bomo uporabili za nadaljnjo komunikacijo z vami.

Društvo Bravo zahtevane podatke lahko posreduje organizatorjem za potrebe izvedbe posameznega dogodka.

V kolikor želite, da se vaši vpisani podatki izbrišejo s seznama, pišite na admin@drustvo-bravo.si
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Društvo Bravo. Report Abuse