Ilmoittautuminen: Kesäleirit 2021 Sipoon Nikkilässä
Tervetuloa mukaan kesän kivoimmille leireille Nikkilään!

Sipoolainen yhdistys PopUp ry järjestää kesällä 2021 Sipoon Nikkilässä päiväleirejä, joka on tarkoitettu 7+ vuotiaille alakoululaisille. Leirin aikana saat tutustua monenlaiseen tekemiseen sekä keskittyä oman valitsemasi leirilajin/lajien harrastamiseen koko viikon ajan.

LEIRIPAIKKA
Nikkilän Sydän, os. Iso Kylätie 12, 04130 Sipoo (elokuva/eläimet, musiikki)
Sipoon koulukeskuksen liikuntasali, os. Iso Kylätie 8, 04130 Sipoo (keppihevoset/ käpphästar)
Sipoon monitoimihalli, os. Lukkarintie 5, 04130 Sipoo (parkour)

Ensimmäisenä leiriaamuna tapaamme klo 10 Nikkilän Sydämen aulassa, os. Iso Kylätie 12, 04130 Sipoo.

PÄIVITTÄINEN LEIRIAIKATAULU
Klo 10.00-12.00 toimintaa
Klo 12-13 leirilounas (sisältyy hintaan)
Klo 13.00-15.00 toimintaa

Leirille voi sovitusti tuoda leiriläisen jo klo 9:00 aamulla tai hakea sovitusti klo 15:30, jos esimerkiksi vanhempien töiden takia leiriläisen hakeminen viivästyy. Laitathan ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoa, jos teillä on tarvetta tuoda/hakea leiriläinen leiriajan klo 10-15 ulkopuolella.

LEIRIMAKSU
95e (sis. toiminnan, lämpimän leirilounaan, vakuutuksen). Leirilounaan toimittaa Café Pikkurastas. Lähetämme laskun ja leirikirjeen osallistujille ennen leirin alkua. Musiikkileirillä pelkästään soittotunneille (5 x 60min) osallistuvan leiriläisen osallistujamaksu 60e.

VALITSE OMA(T) LEIRILAJISI
Leirillä pääsee tutustumaan kaikkiin leirillä tarjottaviin sisältöihin. Kesä- ja elokuun leireille voi ennakkoilmoittautua haluamiinsa leirilajeihin (kesäkuussa elokuva/musiikki/eläimet) ja elokuussa elokuva/musiikki/parkour).

7.-11.6.2021 Elokuva/eläimet, musiikki (viulu, klarinetti, rummut), parkour
26.7-30.7.2021 Keppihevoset / Käpphästar
2.-6.8.2021 Elokuva/musiikki, musiikki (viulu, klarinetti), parkour

Kepparileirillä harrastetaan keppihevosilla monipuolisesti. Leiriläiset pääsevät harjoittelemaan esteratoja ja uusia kouluratsastusliikkeitä sekä sisällä että ulkona. Leirin päätteeksi pidämme hauskan esityksen, jossa kaikki ratsukot palkitaan ruusukkeilla. Voit ottaa leirille mukaan useamman keppihevosen ja tarvittaessa myös lainata hevosta.

På käpphästlägret håller vi mångsidigt på med käpphästar. Vi övar hoppning och hinderbanor samt. dressyr, både inomhus och utomhus. I slutet av lägret hålls en lekfull tävling, där alla ekipage belönas med en rosett. Du kan ta med dig flera egna käpphästar till lägret. Vid behov kan man även låna en käpphäst.

Elokuvaleirillä opetellaan elokuvanteon eri vaiheita ja kootaan ja editoidaan leirin aikana tallennetuista videoista pienelokuva. Voit tuoda halutessasi leirille mukaan oman kännykän tai tallentavan laitteen.

Parkourleirillä opetellaan motorisia taitoja hauskalla tavalla mm. kierimällä, hyppimällä, kiipeilemällä ja esteitä ylittämällä. Liikkeitä harjoitellaan erilaisilla temppuradoilla, joiden rakentamiseen ja purkamiseen leiriläiset saavat osallistua.

Musiikkileirillä voit tulla tutustumaan uuteen instrumenttiin tai tulla jatkamaan jo aloittamaasi soittoharrastusta leiriopettajiemme kanssa. Leirillä soitetaan omalla soittotunnilla sekä yhdessä muiden leiriläisten kanssa. Soittotunnit (30min yksilö/yhteistunti) sovitetaan muun leiriohjelman oheen niin, että leiriläinen voi olla mukana myös elokuva/parkourleirillä. Musiikkileirillä voi osallistua myös vain päivittäisiin soittotunteihin (5 x 60min).

MUKAAN LEIRILLE
- elokuvaleiriläinen: voit ottaa halutessasi oman kännykän tai muun tallentavan laitteen mukaan videoiden tallentamista varten
- kepparileiriläinen: oma hevonen, mukavat sisä- ja ulkoliikkumiseen sopivat vaatteet ja kengät
- parkour-leiriläinen: mukavat sisä- ja ulkoliikkumiseen sopivat vaatteet
- musiikkileiriläinen: oma soitin ja nuotit, jos olet harrastanut soittoa aiemmin

Kaikki leiriläiset: oma vesipullo

LEIRIOHJAUS
Alisa Aarniomäki, kepparit
Vilhelmiina Keskilä, kepparit
Cassandra Saari, käpphästar
Mette Lagerstam, elokuva
Janne Sillman, Lasten liikuntakeskus PompIT, parkour (elokuun leiri)
Sartsa Kiuru, Lasten liikuntakeskus PompIT, parkour (kesäkuun leiri)
Hanna Pesonen, viulu
Tuulia Tuovinen, klarinetti
Mikko Pöyhönen, rummut

ILMOITTAUTUMINEN
Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautuminen käynnistyy 12.4.2021 ja on käynnissä leirien alkuun saakka. Jos leireillä on tilaa, leireille voi ilmoittautua vielä leirien käynnistyttyä sähköpostitse: tuulia.tuovinen@popupry.com. Jos joudut perumaan osallistumisesi, teethän sen viimeistään viikkoa ennen leirin alkua.

Leirille voi osallistua vain täysin oireettomana. Seuraamme koronatilannetta aktiivisesti. Huomioimme leirillä tarkkaan hyvän hygienian. Koronatilanteen johtaessa leirin peruuntumiseen osallistujamaksut palautetaan kokonaisuudessaan.

Lägren ordnas på finska men är öppen för alla språkgruppor! / The camp program is in Finnish but the camp is open for all language groups!

Käpphästläger 26.7-30.7.2021 Cassandra Saari, käpphästar (instruktion på svenska)

Lisätietoja: Tuulia Tuovinen, PopUp ry, tuulia.tuovinen@popupry.com / 0405336243.

Järjestäjä: PopUp ry

Kiitos Sipoon kunta leirimme tiloista!
Leiriläisen nimi *
Leiriläisen syntymävuosi *
Leiri/leirit, joille osallistun: *
Osallistun elokuun 2.-6.8.2021 leirillä (voit valita yhden tai useamman leirilajin- leiriohjelma sovitetaan niin, että myös elokuva/parkourleiriläinen voi leiripäivien aikana käydä tutustumassa soittotunneilla)
Osallistun musiikkileirillä seuraavaan soittimeen/ soittimiin (ilmoitathan lisätiedoissa, jos olet soiton vasta-alkaja ja tarvitset soittimen leirille)
Clear selection
Tarvitsen lainaan kepparin leirin ajaksi.
Annan kuvausluvan lapseni kuvaamiseen leirin aikana tehtäviin videoihin. Videomateriaalia käytetään ainoastaan leirillä näytettävissä esityksissä. *
Leirille voi sovitusti tuoda leiriläisen jo klo 9:00 aamulla tai hakea sovitusti klo 15:30, jos esimerkiksi vanhempien töiden takia leiriläisen hakeminen viivästyy. Laitathan tähän lisätietoa, jos teillä on tarvetta tuoda/hakea leiriläinen leiriajan klo 10-15 ulkopuolella.
Oppilaan puhelinnumero (jos käytössä)
Huoltajan nimi *
Huoltajan osoite *
Huoltajan puhelinnumero *
Huoltajan sähköposti *
Toiveita koskien kesäleiriä voi jättää tänne esim. toive erityistuelle tai terveydentilasta, joista meidän olisi hyvä tietää.
Mahdolliset ruoka-aineallergiat (leirillä tarjotaan lämmin lounas). Ilmoitathan myös, jos olet allerginen eläimille (elokuvaleiriläiset)
Kysymyksiä koskien leiriä
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of PopUp ry. Report Abuse