Prijava za učešće Budi odbornik Savski Venac
Projekat Budi odbornik na jedan dan se sprovodi u saradnji omladinske organizacije Mladi za inovacije i Kancelarija za mlade Savski Venac, i podrazumeva dvodnevni trening od strane vaših vršnjaka za učesnike/ce o argumentaciji, javnom nastupu, demokratiji i mogućnostima za aktivno uključivanje mladih u rešavanje lokalnih problema, trening će biti održan 19. i 21.oktobra 2015. godine dok će simulacija Skupštine gradske opštine Savski Venac biti održana 23.oktobra 2015. Trening i simulacija će biti održani u prostorijama KZM Savski Venca. Tačno vreme održavanja treninga i simulacije ćete saznati nakon što prođete selekciju.

Učestvovanje je besplatno za učesnike/ce.

Projekat Budi odbornik na jedan dan podržan je od strane KZM Savski Venac i sprovodi se u Nedelji parlamentarizma koja predstavlja seriju događaja i aktivnosti kojima se otvara forum za razgovor o parlamentarnoj demokratiji i učešću građana u demokratskim procesima. Više o Nedelji parlamentarizma saznaj na http://www.nedeljaparlamentarizma.rs/

Ime i prezime *
Your answer
Srednja škola / Fakultet (takođe navesti smer) *
Your answer
Godina upisa srednje škole/fakulteta *
Your answer
Vaša e-mail adresa *
Your answer
Kontakt telefon *
Your answer
Link od Vašeg Facebook-a *
(Neophodno za dalji rad u FB grupi ako budete primljeni)
Your answer
Motivacija za učešće na projektu Budi odbornik na jedan dan? *
Šta vas je motivisalo da se prijavite ? Objasnite u par rečenica.
Your answer
Da li ste član neke političke stranke/pokreta?
Na ovo pitanje niste u obavezi da odgovorite, ali bi bilo poželjno ako jeste. Napominjemo da projekat Budi odbornik na jedan dan nije vezan ni za jednu političku stranku i da ako ste član bilo koje partije to neće imati uticaja na selekciju kandidata.
Your answer
Kako ste čuli za projekat Budi odbornik na jedan dan ? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service