Studentlink Frikirken
Studentlink er et verktøy for studenter som ønsker å kobles opp med en Frikirke/studentarbeid på sitt nye studiested. Kontaktinformasjonen videreformidles til en aktuell Frikirke på studiestedet, og disse tar kontakt med studenten. Eirik B. Fjellestad, prosjektleder for unge voksne i Frikirkens Barn & Unge, følger opp dette.

Skjemaet kan fylles ut av andre enn studenten om studenten på forhånd har godkjent at dette gjøres samt persondata som deles.
Studentens fulle navn *
Fullt navn på utfyller av skjemaet *
Om dette fylles ut av noen andre enn studenten selv må det opplyses hvem som fyller det ut, samt en bekreftelse på at studenten godkjenner hvilke informasjon som deles og hvorfor.
Bekreftelse på studentens samtykke *
Required
Studentens mobilnummer *
Studentens e-post *
Studentens nye studiested *
Studentens studieretning
Studentens sendemenighet
Studentens leder / pastor
Navn og evt. kontaktinformasjon til leder / kontaktperson fra hjemstedet.
Evt. kommentar
Disippelhus
Flere Frikirker arrangerer "Disippelhus"; et program som kollektiv av kristne unge voksne kan henge seg på. En får hjelp til å leve både eget liv og med fellesskapet leve som en etterfølger av Jesus i hverdagen. En blir en del av en lokal Frikirke som en både bidrar inn i og får oppfølging fra. Les mer på www.fribu.no/disippelhus. Kryss av under om du ønsker å bli kontaktet om Disippelhus.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy