Prijavni obrazac: Crowdfunding akademija 2018
Ispunjavanjem ovoga obrasca kandidirate se za sudjelovanje u edukaciji Crowdfunding akademija 2018 koji će se održati 16. i 17. lipnja 2018. S obzirom da je broj polaznika ograničen na 30, uneseni podaci poslužit će nam da izaberemo najbolje. Na taj način garantiramo kvalitetu edukacije i povećavamo stopu uspješnosti kampanja.

Prijave se zaprimaju do 14. lipnja 2018. (23:59 sati), a sudionici će biti obaviješteni o detaljima sudjelovanja i načinima plaćanja najkasnije tri radna dana od zaprimanja prijave.

Molimo da prije ispunjavanja pažljivo pročitate sve detalje o ovogodišnjoj edukaciji na www.crowdfundingacademy.eu. Za dodatne informacije možete nam se obratiti na info@crowdfundingacademy.eu.

Puno uspjeha želi vam tim Crowdfunding akademije!

Ime i prezime prijavitelja: *
Your answer
Adresa prijavitelja:
Your answer
E-mail: *
Your answer
Broj mobitela: *
Your answer
Naziv vaše organizacije:
Naravno, samo ako predstavljate organizaciju / udrugu / tvrtku / ustanovu.
Your answer
Adresa web stranice:
Ako postoji, priložite poveznicu na web stranicu.
Your answer
Adrese na društvenim mrežama:
Ako postoje, priložite poveznice na Vaš profil ili profil vaše organizacije (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn...). To nam omogućuje da procijenimo vaš "crowd":
Your answer
Vaša dosadašnja iskustva s crowdfundingom:
Jeste li već radili na crowdfunding kampanji? Podržali kroz crowdfunding tuđi projekt? Koja su vaša dosadašnja iskustva i znanja o ovom načinu financiranja? Ovo pitanje je informativnog karaktera. Predznanje nije potrebno za sudjelovanje na Crowdfunding akademiji.
Your answer
Imate li već spremnu ideju koju želite realizirati putem crowdfundinga? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Brodoto. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms