llmoittautuminen kauden 2019 valmennusryhmiin
Ilmoittautuminen kauden 2019 valmennusryhmiin on avattu. Ryhmiin voivat ilmoittautua purjehtijat, jotka ovat käyneet kesällä 2018 tai aiemmin STO:n Purjehduksen alkeiskurssin ja/tai osallistuneet valmennukseen aiempina kausina. Valmennusmaksu on Optimistijolla-, Zoom8-jolla- ja E-jolla ryhmällä 350 € koko kesältä. Lisäksi OPS, OM ja OTPS perivät jollavuokraa 100€ kaudesta mikäli käytetään seuran jollaa, jollavuokra käytettään kaluston ylläpitoon.

Valmennusmaksu voidaan maksaa kahdessa erässä. Valmennusmaksu maksetaan Holvi-palvelussa heti, kun se saadaan käyttöön. Ohjeet ilmoitetaan myöhemmin. Valmennuskausi alkaa toukokuun alussa ja päättyy elo/syyskuussa lopussa. Kauden molemmissa päissä on sää- ja jäävaraus. Ohjelmasta ilmoitetaan tarkemmin Sailing Team Oulun Googlegroups-postituslistalla sekä nimenhuudossa.

Valmennukseen ilmoittautuvan on oltava jonkin STO:n emoseuran jäsen. Jäsenyys on edellytys valmennusryhmään osallistumiselle. Purjehtijat vakuutetaan Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseurojen ryhmätapaturmavakuutuksella.

Purjehtijan nimi *
Your answer
Syntymäaika *
MM
/
DD
/
YYYY
Huoltajan 1 nimi *
Your answer
Huoltajan 1 sähköpostiosoite *
Your answer
Huoltajan 1 puhelinnumero *
Your answer
Huoltajan 1 kotiosoite *
Your answer
Huoltajan 2 nimi
Your answer
Huoltajan 2 sähköposti
Your answer
Huoltajan 2 puhelinnumero
Your answer
Purjehtijan seura
Valmennusryhmä johon ilmoittaudut *
Tarvitsetko seuran jollan *
Valmennusryhmistä voidaan ottaa kuvia, joita voidaan käyttää purjehduksen opetus-, esittely- ja markkinointitarkoituksissa. Saako purjehtijasta otettuja kuvia käyttää näissä yhteyksissä?
Purjehtijan mahdolliset ruoka-aine-allergiat tai muuta tietoa, jonka olisi hyvä olla valmentajien ja Sailing Team Oulun tiedossa purjehtijasta
Your answer
Muuta
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service