Opgave Sint Maarten op Hoeve Ravenstein
Op zaterdag 11 november 2017 organiseert Hoeve Ravenstein de, inmiddels traditionele, Sint Maarten optocht over Landgoed Groeneveld.

Vanaf 15.30 uur kunnen kinderen, tegen een vergoeding van € 2,50 per kind, onder professionele begeleiding heerlijk knutselen en kleuren op het erf van de Hoeve. Natuurlijk kunnen volwassenen in die tijd genieten van een lekkernij en een drankje (o.a. glühwein en warme chocolademelk) in ons verwarmde Boerderijlokaal en een bezoekje brengen aan de Boerderijwinkel. Om ongeveer 17.00 uur start de optocht over het Landgoed. Na afloop van de optocht wordt het Sint Maarten verhaal voorgelezen en krijgen alle kinderen een (gezond) tussendoortje. Rond 18.00 uur is Sint Maarten op Hoeve Ravenstein afgelopen.

Tot 9 november 2017 was er de mogelijkheid om u op te geven om na afloop nog een broodje hamburger of een kopje soep te eten op Hoeve Ravenstein. Wegens het overweldigende aantal aanmeldingen is aanmelden hiervoor niet meer mogelijk.

Email address *
Uw naam *
Your answer
Uw telefoonnummer *
Your answer
Aantal aanwezigen
Voor een goed verloop van de Sint Maarten wandeling en de gang van zaken op het erf van Hoeve Ravenstein, willen we graag weten hoeveel volwassenen en kinderen in verschillende leeftijdscategorieën er aanwezig zullen zijn.
Aantal kinderen leeftijd 2-4
Your answer
Aantal kinderen leeftijd 4-6
Your answer
Aantal kinderen leeftijd 6-8
Your answer
Aantal kinderen leeftijd 8+
Your answer
Aantal volwassenen
Your answer
Activiteiten
Tegen een vergoeding van € 2,50 per kind kunnen kinderen onder professionele begeleiding natuurlijk weer heerlijk kleuren en knutselen vanaf 15.30 uur. Zullen uw (klein)kinderen daar aan deelnemen?
Komen uw (klein)kinderen kleuren en knutselen? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms