Marisol Jet i Marisol Strong Jet

Informisani pristanak

*Obaveštenje o postupanju sa Vaši podacima o ličnosti
Dostavljanjem Vaših ličnih podataka u okviru ovog Upitnika dajete pristanak na obradu Vaših podataka o ličnosti. Obaveštavamo Vas da su svi podaci koje ste uneli u upitnik poverljivi, kao i da će biti obrađivani isključivo u svrhe obrade Vaših odgovora na upitnik, statističko tržišnih analiza za potrebe rukovaoca i ispunjenje zakonskih obaveza rukovaoca u skladu sa važećim Zakonom o medicisnkim sredstvima u pogledu obaveze vršenja postmarketinških praćenja proizvoda. Za bezbednost podataka o ličnosti, u skladu sa vežećim zakonskim propisima, garantuje rukovalac „Esensa“ d.o.o. Beograd, Palilula, ul. Slobodan zona, Viline Vode bb, e-mail: office.dir@esensa.rs tel: 011 41 41 130 Lice za zaštitu podataka je Branka Zafirov, e-mail: branka.zafirov@esensa.rs  tel: +381 64 832 8588. Rukovalac „Esensa“ d.o.o. Beograd preduzima sve mere u skladu sa važećim zakonskim propisima da Vaše podatke o  ličnosti čuva kao poverljive. Podaci o ličnosti prikupljeni kroz ovaj pristupni obrazac  čuvaju se u periodu od šest (6) meseci, a nakon čega će isti biti brisani. Obaveštavamo Vas da od rukovaoca možete zahtevati ostvarenje Vaših prava u pogledu postupanja sa Vašim podacima o ličnosti, u skladu sa važećim zakonskim propisima (pravo na zahtev za pristup, ispravku ili brisanje Vaših podataka o ličnosti, pravo na ograničenje obrade, pravo na prigovor i pravo na prenosivost podataka), kao i da imate pravo da podneste pritužbu Povereniku ukoliko smatrate da je obrada Vaših podataka o ličnosti izvršena suprotno važećim zakonskim propisima.
Istovremeno Vas obaveštavamo da imate pravo u svakom trenutku da izvršite opoziv Vašeg pristanka na obradu podataka o ličnosti unetih u upitnik. Opoziv ne utiče na dopuštenost obrade na osnovu pristanka u periodu pre opoziva.

Ukoliko želite da opozovete pristanak ili ukoliko ne želite više da primate upitnike, možete kontakitrati rukovaoca putem broja telefona, pisanim zahtevom na e-mail ili adresu rukovaoca.

Podnošenjem Vaših ličnih podataka kroz upitnik dajete pristanak na obradu Vaših podataka o ličnosti, koje ste uneli u upitnik.Sign in to Google to save your progress. Learn more
Izaberite proizvod:                                                                                                                                                                                             *
1. Da li je postignuta odgovarajuća namene?   (Ocenite od 1 do 5 koliko ste zadovoljni sa proizvodom gde je 5 maksimum) *
Da li se nazalni sprej/jet lako koristi?  (Ocenite od 1 do 5 koliko ste zadovoljni sa proizvodom gde je 5 maksimum)
Clear selection
3. Sposobnost da olakšava nazalnu kongestiju?  (Ocenite od 1 do 5 koliko ste zadovoljni sa proizvodom gde je 5 maksimum)
Clear selection
4. Sposobnost da hidrira i osvežava sluzokožu nosa?  (Ocenite od 1 do 5 koliko ste zadovoljni sa proizvodom gde je 5 maksimum)
Clear selection
5. Koliko ste dugo koristili nazalni sprej/jet?
Clear selection
6. Da li je primećena neka neželjena reakcija?
Clear selection
7. Da li ste imali komplikacije/ neželjene efekte/  identifikovane rizike? *
8. Opišite neželjeni efekat u toku ili posle korišćenja:
9. Ostali komentari:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy