ANMÄLAN FRYSHUSET SUMMER EDITION "LOVELY DAYS" 17/6 - 9/8 2019
DIGITALA ANMÄLAN STÄNGD - ANMÄL DIG I RECEPTIONEN PÅ FRYSHUSET

Sommarlovet på Fryshuset närmar sig!!

Som vanligt hittar du oss i foajén på Fryshuset med ett utbud av kurser, workshops, utflykter och andra skojiga happenings, vi finns på plats varje vardag mellan kl 12-18 under veckorna 25-32. Vi har öppet hus under totalt 8 veckor för alla i åldern 10-20 år. Allt är GRATIS :)!

För kurser, workshops och utflykter är det begränsat med platser så se till att anmäla dig*! Det gör du enkelt här nedanför. Kryssa i vad du vill gå på (kurs och vecka) och sen ange namn och telefonnummer. Har du fått en plats får du en bekräftelse per sms eller via email senast 1 vecka innan kursstart eller utflyktsdatum eller i samband med anmälan. Får du ingen bekräftelse så är eventet/kursen fullbokad. Men då hamnar du på väntelista och så kontaktar vi dig om någon av de anmälda deltagarna skulle hoppa av.

* Alla event är kostnadsfria att gå på men om du anmäler dig och inte dyker upp påverkar det din möjlighet att få plats på kommande aktiviteter. Så skulle du bli sjuk eller få förhinder hör av dig till oss så kan vi ge platsen till någon annan! Vi vill ju att alla platser ska utnyttjas. Du kan avboka fram till 24 timmar innan kursstart eller utflykt, vid senare avanmälan än så debiteras du 50 kr.

Vi ser så mycket fram emot att träffa dig i sommar!

/Lovely Crew

Karin - karin.rimback@fryshuset.se
Ida - ida.gradin@fryshuset.se

Email address *
För och Efternamn *
Your answer
Vad vill du anmäla dig till? *
Required
Vilken vecka vill du gå på kurs/åka på utflykt? (vissa kurser och utflykter sker under flera veckor, därför är det bra för oss att veta vilken vecka det är du anmäler dig till)
Your answer
Hur gammal är du?
Kontaktuppgifter (för påminnelse, kontakt)
Your answer
Kontaktuppgifter vårdnadshavare (om du är under 18 år)
Your answer
Övrig information
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service