Ilmoittautumislomake Jyväskylän Kesän avajaiskonserttiin sekä illallisjatkoille
Jyväskylän Kesän avajaiskonsertti pidetään Taulumäen kirkossa keskiviikkona 4.7. kello 18.00. Konsertissa esiintyvät huippusopraano Camilla Nylund sekä Jyväskylä Sinfonia. Kapellimestarina toimii Ville Matvejeff. Virallinen avajaiskonsertin illallinen tarjoillaan Juhlatalo Juurikkasaaressa noin kello 21.00. Illalliseen sisältyy ruokailu kahveineen ja alkumaljoineen (paikan päällä valittavissa alkoholillinen tai alkoholiton vaihtoehto).

Paketin hinta on 95€ per henkilö. Tähän sisältyy lippu avajaiskonserttiin sekä ruokailu Juurikkasaaressa.

Kerätkää yhteisönne osallistujamäärät sekä ruokailijatiedot, ja ilmoittakaa ne kootusti tämän lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen päättyy toukokuun loppuun mennessä, ja vastauksia voi käydä muokkaamassa 30.5. kello 23:59 asti, mikäli aiemmin ilmoittamanne tiedot muuttuvat. Lähetetyt ilmoittautumiset ovat sitovia 1.6.2018 alkaen, ja laskutus tapahtuu kesäkuun aikana,

Tämä ilmoittautumislomake toimii varauksena konserttilippuun ja jatkojen illalliskorttiin. Erillistä lippuvarausta Lippupisteen kautta ei tehdä.

Yhteystiedot
Yrityksen / organisaation nimi *
Your answer
Yhteyshenkilön nimi *
Your answer
Yhteyshenkilön puhelinnumero *
Your answer
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite *
Your answer
Laskutustiedot *
Your answer
Osallistujamäärät ja ruokailijatiedot
Avajaiskonsertti alkaa kello 18.00 Taulumäen kirkossa. Ruokailu alkaa avajaiskonsertin jälkeen, noin kello 21.00 Juhlatalo Juurikkasaaressa, osoitteessa Juurikantie 5, 40900 Säynätsalo. Kyydit tapahtumapaikalle ovat osallistujien vastuulla.

Kaikki ruoka on laktoositonta. Valittavana on liha, kala, kasvis tai vegaaninen vaihtoehto. Ruoka-aineallergiat kysytään myöhemmin tässä lomakkeessa.

Osallistujamäärä *
Your answer
Liha/kalaruokailijoiden määrä *
Your answer
Kasvisruokailijoiden määrä *
Your answer
Vegaaniruokailijoiden määrä *
Your answer
Ruoka-aineallergiat ja allergikkojen nimet
Kaikki ruoka on laktoositonta. Ilmoittakaa muut ruoka-aineallergiat sekä allergikkojen nimet alle.

Allergikkojen nimet kerätään siksi, että ravintoloitsija pystyy varmistamaan oikean ruoka-annoksen päätymisen oikealle henkilölle. Nimilistaa käytetään vain tähän tarkoitukseen. Mikäli nimeään ei halua mainita, ruoka-aineallergiat voi listata sellaisenaan.

Liha/kalaruokailijoiden allergiat ja nimet
Your answer
Kasvisruokailijoiden allergiat ja nimet
Your answer
Vegaaniruokailijoiden allergiat ja nimet
Your answer
Lisätietoja
Olemme yhteydessä ilmoittautujatahon yhteyshenkilöön varausasioissa kesäkuun aikana. Jos teille esiintyy kysyttävää, olkaa yhteydessä Jyväskylän Kesän tuottaja Anniina Hartikaiseen

Anniina Hartikanen
anniina.hartikainen@jyvaskylankesa.fi
+358 (0)40 585 9575

Vapaa sana
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms