Inschrijving Kamp 2022
Beste ouders,
In deze form zullen jullie een aantal stappen moeten volgen om jullie kind in te schrijven voor het kamp 2022.
Volg de stappen aandachtig.
We leggen de stappen hier even uit maar ze zullen ook tijdens het invullen van de form nog eens uitgelegd worden. Als u meerdere kinderen heeft binnen de scouts, vul de form dan apart in per kind.

Stap 1:
- Schrijf uw kind effectief in voor het kamp van 2022. Het kamp voor de kapoenen en welpen zal doorgaan van 8 tot en met 14 augustus, voor de jokers en de givers is dit van 5 tot en met 14 augustus.

Stap 2: Schrijf je als ouder in voor de bezoekdag als je wil komen! Op 8 augustus worden de kapoenen en welpen door middel van carpoolen naar het kampterrein gebracht. We spreken af om 16u aan de lokalen en bij aankomst aan het kampterrein zal er eten voorzien zijn en een leuk spel en een rondleiding voor de ouders. Hiervoor vragen wij een vrije bijdrage (kan gewoon cash op het kampterrein) en dan maken wij er een onvergetelijke avond van! Ouders van jokers en givers zijn natuurlijk ook altijd welkom.

Stap 3:
- Volg de stappen om de steekkaart (medische fiche) van je kind in te vullen op de groepsadministratie.

Stap 4:
- Carpoolen dit jaar zal enkel zijn voor de kapoenen en de welpen ☺️. We verzamelen 8 augustus om 16u aan de lokalen om van daaruit samen te vertrekken richting het kampterrein. Via een link naar een excel zullen we een overzicht maken van wie dat met wie kan rijden. Alvast een dikke merci aan de ouders die kunnen/willen rijden!!

Stap 5:
- Betaling kamp. Het kamp is dit jaar €120 voor kapoenen en welpen en €180 voor Jokers en Givers

Stap 6:
- Vergeet dit formulier niet te verzenden!

P.S.: Moesten er vragen of aanpassingen zijn, stuur dan gerust een mailtje later naar scoutsengidsenstrombeek@hotmail.com
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Naam ouder
Naam lid
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy