Anmälan till Täby Kulturskola - CMEs Musikkurser VT20
Bästa elev/förälder,
Nu har öppnat musikskolans kurskatalog för vårterminen 2020 för nya elever. Tack vare förvärv av nya dedikerade pedagoger har vi kunnat utöka avsevärt antalet spel/platser till Creative Music Education – Täby Kulturskolans musikkurser med start VT20. Observera dock att vissa instrument såsom stråk respektive träblås har något begränsad antal platser. För anmälan till VT20 kurser fyll i denna förmulär. För övrig information om oss samt kursavgifter se: www.cme.nu

Jultomten kommer detta år tidigt till alla för CME nya musikskoleelever. CME erbjuder alla nya elever mellan 7- 20år, folkbokförda i Täby, som aldrig tidigare spelat på CME eller fd. Guitarissimo Musikskolans kurser, möjlighet att få ett stipendium som motsvarar avgiften för musikskolekursen, dvs. 1700kr. Detta gäller endast under VT20 och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Är du intresserad av att få stipendiet följ länken nedan och fyll i förmulärets fält som avser stipendiet.

VIKTIGT! Om du höstterminen 2019 spelat på en annan musikskola i Täby och vill börja spela på CME vårterminen 2020, måste du senast 10 december 2019 säga upp din plats på gamla musikskolan genom att skicka en email med platsuppsägning till Täby Kommuns Kontakt Center kc@taby.se. Detta gäller dock ej om du spelat på Kommunala Musikskolan i Täby.

Har du redan bokad din plats till vårterminenskurser eller inte är intresserad av det, ber vi dig att bortse från detta email.


PS. Är du själv som vuxen, eller någon i din bekantskapskrets intresserad av att börja spela/sjunga, kontakta oss
- vi finns till för alla!


Välmött,


Octavian Badéa
Rektor

Creative Music Education | www.cme.nu
modern musikskola för alla
sedan 2012 en del av Täby Kulturskola
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy