Consultarea membrilor referitor la valoarea taxelor și a cotizațiilor încasate de O.A.R. și filiale.
Stimați colegi,

Atât dumneavoastră, în calitate de membru, cât și organizația din care facem parte, avem nevoie de un sistem de taxare corect. Taxele încasate de către organizație sunt la aceleași valori de foarte mult timp. Mai mult decât atât, sunt la aceleași valori, indiferent de etapa/perioada în care vă aflați la momentul plății. Astfel, pentru că avem ca obiectiv consolidarea comunității profesionale și a respectului care ni se cuvine fiecăruia, vă supunem atenției chestionarul de mai jos.

Scopul acestui proces de consultare este de a înțelege cât mai bine care sunt opiniile și sugestiile dumneavoastră, ÎNAINTE de a iniția orice proces de restructurare a sistemului de taxe&cotizații.

Vom colecta răspunsuri la chestionar până la mijlocul lunii februarie, iar informațiile primite de la dumneavoastră vor fi analizate și apoi dezbătute în cadrul Consiliului Național. Chestionarul are rol consultativ, iar rezultatele sale (directe sau indirecte) nu pot fi implementate fără a trece printr-o procedură de transparență decizională, respectiv fără a fi aprobate de Consiliul Național și de Conferința Națională - deci de dumneavoastră, respectiv de reprezentații dumneavoastră.

Cu mulțumiri,
Oana Simionescu
trezorier


Care este numărul dumneavoastră de TNA? *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy