[CNJC - Inscripció] Trobada formativa per a entitats juvenils
Encarem el suïcidi juvenil: orientacions i eines per a la prevenció del suïcidi i l’acompanyament en el dol. El Consell Nacional de la Joventut de Catalunya celebra una trobada formativa que té com a objectius principals adquirir coneixements sobre la conducta suïcida en l’adolescència, prendre consciència sobre el nostre paper com a educadors en el camp de la prevenció i adquirir eines que permetin acompanyar el dol quan s’ha produït una pèrdua d’aquestes característiques.

La trobada es configura com un espai comunicatiu on la reflexió guiarà tota la sessió per tal d’aportar una mirada realista, però, alhora, esperançadora en l’àmbit de la prevenció del suïcidi.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom *
Cognoms *
DNI/NIE *
Correu electrònic *
Voldràs el certificat d'assistència? *
Protecció de dades
Als efectes del que preveu la normativa estatal i europea en matèria de privacitat i protecció de dades de caràcter personal, les dades personals facilitades en aquest formulari passaran a formar part d’un fitxer responsabilitat del  CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA (CNJC), amb la finalitat de gestionar aquesta inscripció que podrà incloure l'enviament de correus o realitzar trucades.

Pots exercir els teus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, així com els drets de portabilitat i de limitació del tractament disposats pel RGPD, dirigint-te per escrit (acompanyant fotocòpia del DNI), i amb la referència “Protecció de Dades” a: CONSELL NACIONAL DE LA JOVENTUT DE CATALUNYA,  Pl. de Cardona, 1-2.  1r 1a, (08006)-BARCELONA, o per correu electrònic, en les mateixes condicions, a consell@cnjc.cat.

En qualsevol cas, pots dirigir-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades www.agpd.es per iniciar els tràmits oportuns en defensa dels teus drets.

Podeu consultar més sobre la nostra política de privadesa a: https://www.cnjc.cat/ca/pol%C3%ADtica-de-privadesa
Autoritzo al CNJC a fer ús de les meves dades en els termes i finalitats expressats anteriorment *
Autoritzo l’enviament per correu electrònic d’informació sobre actualitat i activitats futures del CNJC *
Durant l'acte es faran fotografies o gravacions que es penjaran a les nostres xarxes socials, publicacions i web. Autoritzes la publicació de la teva imatge? *
Moltes gràcies!
Si teniu qualsevol dubte, contacteu amb:
Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Pl. Cardona, 1-2, baixos
CAT - 08006 Barcelona
Tel (+34) 93 368 30 80
consell@cnjc.cat
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of CNJC. Report Abuse