Obrazac rezervacije
Za sva pitanja kontaktiraj nas na facebook.com/klub.zona :) I lajkaj nas!
Izaberi događanje za koje želiš rezervirati mjesto: *
Za događanja koja su najavljena, a nisu u izborniku, nije potrebna rezervacija mjesta. Ako za događanje nije naveden točan datum, datum će se odrediti naknadno. Slobodan/na si se prijaviti pa otkazati prijavu nakon što dobiješ obavijest o točnom datumu.
Tvoje ime i prezime: *
Your answer
Tvoj broj mobitela: *
Ovo je broj na koji ćemo te po potrebi kontaktirati.
Your answer
Kontakt mail: *
Ovo je mail na koji ćeš dobiti potvrdu prijave, a kasnije i potvrdu mogućnosti sudjelovanja.
Your answer
Iz kojeg kvarta dolaziš? *
Pitamo to jer nas zanima gdje imamo najviše publike pa da ti možda koji put dođemo bliže.
Your answer
Koliko imaš godina? *
Your answer
Tvoja napomena:
Ako nam imaš što poručiti, napomenuti, dodati - ovdje je pravo mjesto za to! "Došla bi i prijateljica" nije napomena koju želimo pročitati - neka i prijateljica ispuni prijavnicu :)
Your answer
Dogovor ili Malo o GDPR-u
Spram organizatora i drugih zainteresiranih, koji su možda na listi čekanja, korektno je sudjelovati na cijelom događanju za koje si potvrdio/la sudjelovanje ili barem na vrijeme najaviti svoj nedolazak. Na događanju ćeš povremeno biti fotografiran/a i sniman/a u svrhu izvještavanja donatora i promotivnih aktivnosti Kluba Zona.

Na temelju Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 106/2012), ovom Suglasnošću definira se zaštita prikupljenih osobnih podataka fizičkih osoba, zainteresiranih za događanja u Klubu Zona te privola za obradom i korištenjem istih za potrebe rada udruge.

Svrha zaštite osobnih podataka je zaštita privatnog života i ostalih ljudskih prava i temeljnih sloboda u prikupljanju, obradi i korištenju osobnih podataka. Zaštita osobnih podataka u Republici Hrvatskoj osigurana je svakoj fizičkoj osobi bez obzira na državljanstvo i prebivalište te neovisno o rasi, boji kože, spolu, jeziku, vjeri, političkom ili drugom uvjerenju, nacionalnom ili socijalnom podrijetlu, imovini, rođenju, naobrazbi, društvenom položaju ili drugim osobinama.

Pod osobnim podacima smatraju se identifikacijski podaci, odnosno ime i prezime, e-mail adresa, kućna adresa, broj telefona i podaci o godini rođenja, koji su vezani za rezervaciju fizičke osobe za događanje u programu Kluba Zona, odnosno podaci koji inače nisu javno dostupni.

Info zona se obvezuje da će osobne podatke fizičke osobe koristiti u identifikacijske svrhe, za vođenje statistike o strukturi posjetitelja događanja u programu Klubu Zona s ciljem unapređenja programa te po potrebi za slanje obavijesti. Info zona će osobne podatke fizičke osobe čuvati u tajnosti, te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećima na korištenje, niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi, osim pri izvještavanju donatora, bez prethodne suglasnosti fizičke osobe.

Unosom osobnih podataka, odnosno prihvaćanjem gore navedenih uvjeta, fizička osoba daje svoju suglasnost za korištenjem osobnih podataka za gore navedene potrebe Info zone te da prikupljene podatke o e-mail adresi fizičke osobe može koristiti u svrhu slanja obavijesti i novosti o aktivnostima i radu Info zone, odnosno programa Kluba Zona.
Prihvaćaš li Dogovor? *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.