Request edit access
Семинар „Истражи ја Википедија“
Ова е пријава за учество на семинарот „Истражи ја Википедија“ организиран по повод 15 години од постоењето на Википедија, кој ќе се одржи во сабота, 16 јануари 2016 година, во просториите на American Corner Skopje, во новиот дел на Народната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“.

Семинарот ќе трае неколку часа и ќе вклучува предавања и работилници на теми поврзани со Википедија.

Програмата можете да ја пронајдете на Википедија на македонски јазик, а дополнително ќе ви биде испратена по електронска пошта заедно со сите важни информации за семинарот.

Сите учесници на семинарот ќе добијат уверение за учество, како и уникатна маичка со логото на Википедија.

Име *
Презиме *
Електронска пошта *
Телефонски број за контакт *
Дали имате корисничка сметка на Википедија? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service