Request edit access
Mantteli 2018-19
Tämä on ilmoittautuminen Nuorisoseura Vilikkaan toimintaan kaudelle 2018-19. Mantteli harjoittelee maanantaisin Merikosken lukiolla (Itäkangastie 9, sali II) klo 16.30-18.00.

Uudet harrastajat voivat tutustua kaksi kertaa sitoumuksetta. Muiden osalta ilmoittautuminen on sitova ja muodostaa maksuperusteen, mikäli osallistumista ei ole peruttu ennen kauden ensimmäistä harjoituskertaa (syyskuu / tammikuu).

Manttelin osallistumismaksu on 95 € / syyskausi ja 95 € / kevätkausi. Maksu sisältää seuran jäsenmaksun. Kaikki ilmoittautuneet lisätään seuran jäsenrekisteriin ja sähköpostirekisteriin. Jäsenyys päättyy automaattisesti heinäkuun lopussa, mikäli et ilmoittaudu mukaan seuraavalle kaudelle. Sähköpostirekisteristä voi poistua lähettämällä pyynnön osoitteeseen nuorisoseuravilikas@gmail.com.

Nimi *
Your answer
Syntymäaika *
Your answer
Katuosoite *
Your answer
Postinumero *
Your answer
Postitoimipaikka *
Your answer
Vilikkaassa harrastavat perheenjäsenet (nimi ja ryhmä)
Perheen vanhin harrastava lapsi maksaa täyden maksun, muut saavat 20 € perhealennuksen. Perhealennuksen saa myös siinä tapauksessa, että osallistuu itse kahden tai useamman ryhmän toimintaan. Mahdollinen perhealennus koskee FolkJamin ja Tanssitalon osalta kausimaksun maksaneita.
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköpostiosoite *
Tiedotamme ainoastaan sähköpostitse. Voit halutessasi ilmoittaa useamman sähköpostiosoitteen, joihin Vilikkaan posti toimitetaan, erottamalla ne toisistaan pilkulla.
Your answer
Mitä maksu sisältää *
Osallistumismaksu sisältää toimintakalenterin mukaisen määrän harjoituksia ja kaksi seuran yhteistä juhlaa toimintavuoden aikana.
Required
Haluamme tukea toimintaa liittymällä perhejäseniksi
Perhejäsenmaksu 15 € / vuosi sisältää kaikki perheenjäsenet, jotka eivät maksa muuten osallistumismaksua. Kirjoita kaikkien perheenjäsenten nimet, syntymäajat ja mahdolliset matkapuhelinnumerot. Nimi riittää, jos perheenjäsen harrastaa Vilikkaassa. Jätä tila tyhjäksi, jos et halua perhejäsenyyttä. Kaikki perheenjäsenet lisätään Vilikkaan jäsenrekisteriin. Sähköpostirekisterissä ovat ainoastaan harrastavat jäsenet. Perhejäsenyys päättyy automaattisesti seuraavan heinäkuun lopussa, mikäli kukaan perheenjäsenistä ei valitse sitä ilmoittautumislomakkeeltaan seuraavan kauden alussa.
Your answer
Päiväys ja ilmoittautumislomakkeen täyttäjän nimi *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service