Request edit access
VALJASTA VERKKO VERTAISTOIMINNALLE 8.5.
Monet järjestöt kokevat haastavaksi saada osallistujia omille kursseilleen ja vapaaehtoisia mukaan toimintaan. Miten verkkomaailmaa voisi hyödyntää tässä? Kuinka luomme yhteisöllisyyden tunnetta verkossa ja korvaako se jatkossa kokonaan kasvokkain toimimisen?

Toukokuun Menestyvät järjestöt teema-aamussa pureudumme tähän asiaan. Kouluttaja Salla Saarinen antaa vinkkejä kuinka viet muutosta läpi omassa organisaatiossa ja kuinka innostat ihmiset mukaan toimintaan.

Teema-aamun case-esimerkkinä on Allergia-, iho- ja astmaliitto. Aluesuunnittelija Anu Sauliala ja alue-, asiantuntija- ja järjestöpalveluiden johtaja Paula Hellemaa kertovat miten heidän liitossaan on onnistuttu valjastamaan verkko osaksi vertais- ja kokemustoimintaan.

Kuinka tehdään huippujuttuja kuten astman verkkokurssi, vapaaehtoiset somelähettiläät ja eri Facebook-ryhmissä läsnäolo ja keskustelu ja erityisesti miten se on pystytään tekemään pienellä resurssilla, lähinnä?

Yhden henkilön 20% työpanoksella tulosta on syntynyt. Verkkokursseille osallistui vuoden aikana 120 henkilöä , FB-vertaisryhmien osallistujamäärät ovat yli kaksinkertaistuneet vuodessa ja FB-livelähetyksiä katsotaan keskimäärin 2200 kertaa.

AIKA JA PAIKKA
Aika: tiistai 8.5. klo 9–12. Aamiainen tarjoillaan klo 8.30
Paikka: Botta Museokatu 10, Helsinki

HINNAT
190€*
90€* niille järjestöille, jotka ovat ostaneet lipun Menestyvät järjestöt 2018 -tapahtumaan.
Hintaan sisältyy aamiainen, joka on tarjolla klo 8.30
* Hintoihin lisätään alv 24% ja 8 euron laskutuslisä

PERUUTUSEHDOT
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihtaminen koulutukseen on maksuton.

Etunimi *
Your answer
Sukunimi *
Your answer
Järjestö
Jos haluat laskun järjestön nimellä
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Erikoisruokavalio
Your answer
Yhteisöni osallistui Menestyvät järjestöt 2018 tapahtumaan *
Mihin laskun voi lähettää? *
Required
Jos haluat verkkolaskun, lisää tähän ohjeet mihin sen voi lähettää
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service