Request edit access
Aanmelding Bangerstox Ovalracing Ter Apel, zondag 21 april (1e paasdag)
Aanmelden voor de gastklasse Bangerstox bij de Ovalraces van zondag 21 april 2019 in het autosportstadion "De Polderputten" in Ter Apel kan vanaf heden en is verplicht. In 2019 zullen de Bangerstox 3 wedstrijddagen aan het programma van de ovalraces worden toegevoegd. Er zal gestreden worden voor het NNO Clubkampioenschap 2019. Bangerstox is een contact klasse waar alleen linksom rond geduwd mag worden. Follow- in of inrijden op stil staande auto is verboden. Dus niet bangeren! Hier zal streng op worden toegezien en bestraft, zodat deze Bangerstox gastklasse niet bij een eenmalig optreden blijft.

Het aantal deelnemers is begrenst. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. U ontvangt een bevestiging van uw inschrijving per e-mail.

Email address *
Bangerstox in actie op het ovale asfalt in Ter Apel
Klasse *
Required
Startnummer *
Your answer
Auto (merk & type) *
Your answer
Cilinderinhoud (cc's) *
Your answer
Naam (voor- & achternaam) *
Your answer
Woonplaats *
Your answer
e-mailadres *
Your answer
NAB licentie
Vul hier je in NAB licentienummer 2019 in! Indien je geen NAB jaarlicentie hebt kun je een NAB daglicentie tijdens het evenement op het circuit aanschaffen. Vul hieronder dan 'daglicentie' in.
NAB licentienummer *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Transpondernummer
Alleen coureurs met werkende transponder kunnen meestrijden voor de prijzen, het dagklassement en het NNO Clubkampioenschap. Indien geen transponder, vul hieronder dan 'geen' in.
Your answer
Bedankt voor uw inschrijving!
Meer informatie over dit evenement is te vinden op de website van de organiserende Noord Nederlandse Ovalracing, www.ovalracing-terapel.nl
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service