Request edit access
Master Class (Trajnim) me Svend Hollensen, autorin e librit nr. 2 në botë për Marketing Global
#Apliko për trajnim 3 ditor (ora 17:00 - 21:00) me autorin i librit më të shitur në botë për Marketing Global, Prof.Dr. Svend Hollensen.

Prof. Dr. Svend Hollensen është Profesor i Assocuar i Marketingut Internacional në University of Southern Denmark. Hollsen mban titullin Master of Science per Administrim Biznesi nga Aarhus Business School. Ndërsa, në vitin 1992, Hellensen fitoj titullin Phd nga Copenhagen Business School, i rankuar në vendin e 6 si Universiteti më i mirë në Evropë sipas QS World University Rankings.
Hollensen në të kaluarën ka punuar si Menaxher i Marketingut Ndërkombëtar në kompaninë multinacionale Daneze "Danfoss.

Lokacioni: Kolegjin Universum në Prishtinë/Ulpianë
Orari: 8, 9 (17:00-21:00) dhe 10 Shkurt 2018 (ora 10:00 - 14:00).


Çmimi per 12 ore te trajnimit Master Class, duke perfshire Ligjerata, materialet, Certifikate te Pjesemarrjes: vetëm139€

10 ore shtese ushtrime dhe Diplome me 10 ECTS te transferueshme për vetëm 299€ (opcionale)

Kontakto: info@universum-ks.org; gentianaberisha@universum-ks.org apo tel: ++377 44 144 062

Email address *
Emri: *
Your answer
Mbiemri: *
Your answer
Telefoni: *
Your answer
E-mail: *
Your answer
Institucioni ku punoni/studioni
Your answer
Si dëshironi ta kryeni pagesën e trajnimit: *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Kolegji Universitar Universum. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms