Request edit access
Formular de înscriere la Masterclass ”Migrație, azil și integrare în România” - 2017
Acesta reprezinta formularul de înscriere pentru cursul ”Migrație, azil și integrare în România” - 2017, organizat de Consiliul Național Român pentru Refugiați (CNRR), în parteneriat cu Înaltul Comisariat al Națiuniulor Unite pentru Refugiați - România (UNHCR) și cu participarea altor actori relevanti in domeniu.

Acest eveniment, care se va desfasura în perioada 25 - 28 Septembrie 2017, în București, va avea un program divers, care va combina prezentări, activitati practice și exerciții interactive cu vizite la instituții și organizații din domeniul migrației, azilului si integrarii. Scopul cursului este să ofere o perspectivă generală asupra migrației și integrarii si implicit să crească interesul și deschiderea studenților spre domeniul politicilor de migrație și al dialogului între actorii sociali.

Va rugam sa completati acest formular numai daca:
- aveti un interes real de a participa la acest eveniment, full-time, pe toata durata, in intervalul 25-28 septembrie
- veti putea dedica suficient timp anterior cursului pentru a studia o serie de materiale puse la dispozitie de organizatori.
- sunteti student sau proaspat absolvent, avand preferabil una dintre urmatoarele specializari: stiinte juridice/drept; sociologie, asistenta sociala, stiinte politice si administrative.
- vorbiti limba romana la un nivel avansat (cea mai mare parte a cursului se va desfasura in limba romana).

Formularele de inscriere la curs vor fi analizate/evaluate de o comisie constituita din reprezentanti ai organizatorilor. Transmiterea formularului nu echivaleaza cu inscrierea la curs. Echipa noastra va transmite tuturor persoanelor acceptate la curs un raspuns in acest sens, cu detalii referitoare la agenda, locatia de desfasurare, precum si orice alte informatii relevante. Toate cheltuielile (transport, cazare, mese și participare) vor fi suportate de către CNRR.

Email address *
Prin completarea formularului îți exprimi: a) intenția de a participa la eveniment pe întreaga perioadă b) acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service