Request edit access
Muzej uspomena u Nišu
Pozivamo sve naše sugrađane da se uključe u akciju prikupljanja materijala koji su obeležili duh Niša od stičanja nezavisnosti, 1878. godine do danas. Iz porodičnih arhiva, od komšija, prolaznika pronađite fotografije, pisma, predmete, dokumentujte period koji oslikavaju i pošaljite nam kako bismo napravili multimedijalnu postavku, digitalizovali i inovativnom izložbom predstavili javnosti.

POZIV JE OTVOREN DO 20. OKTOBRA 2018. GODINE za sve stanovnike Niša i okoline, koji će putem prijavnog formulara poslati skenirana pisma, fotografije predmeta, dokumenta. Pošaljite fotografije predmeta koji su se koristili za ručavanje, kupanje, vožnju, rad na polju i u kancelariji, za komunikaciju... od poštanske markice do automobila, od olovke do udžbenika, od fenjera do modernih instalacija. Neće biti uzet u obzir materijal koji podstiče na mržnju, versku, rasnu i nacionalnu netrpeljivost.

Od pristiglog materijala Mladi ambasadori će odabrati selekciju koja će tematski i hronološki biti predstavljena na digitalnoj izložbenoj postavci i digitalnoj platformi.

Projekat „140 godina slobode – multimedijalni muzej uspomena“ realizuju Mladi ambasadori uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Vlade Republike Srbije. Projekat je uključen u obeležavanje Evropske godine kulturnog nasleđa na nacionalnom nivou.

Ime i prezime *
Broj telefona *
Email *
Opis predloženog eksponata za Muzej uspomena *
Fotografije predloženog eksponata za Muzej uspomena *
Required
Period kome pripada *
Podnošenjem aplikacije potvrdjujem da se priloženi materijal može koristiti za izložbenu postavku, digitalnu platformu i promociju na društvenim mrežama u okviru Muzeja uspomena. Mladi ambasadori se obavezuju da za druge potrebe neće koristiti priloženi materija bez saglasnosti podnosioca. *
Required
Saglasnost roditelja za podnosioce mlađe od 18 godina: Za priloženi materijal imam saglasnost roditelja i ukoliko priloženi materijal bude uvršten u izložbenu postavnu istu ću u štampanom obliku dostaviti organizatoru projekta.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Additional Terms