Request edit access
Aanmeldformulier Transboot 2017
Met dit formulier kun je je aanmelden voor het meevaren op de boot van TransUnited Amsterdam/COC Amsterdam en GenderTalent tijdens de Pride parade van 2017.

LEES DEZE INFORMATIE EERST GOED DOOR

Vul 1 formulier in per persoon. Alleen volledig ingevulde formulier worden in behandeling genomen. Let op: het invullen van dit formulier betekent niet automatisch dat je meevaart, want er zijn altijd meer aanmeldingen dan plaatsen. Mocht je worden uitgeloot, dan kom je op een reservelijst. Aanmelden kan tot en met 15 juni 2017, we laten je uiterlijk 30 juni 2017 weten of je mee kunt varen.

Voor het meevaren vragen we een bijdrage in de kosten van €50,- per person. Als je bent geselecteerd om mee te varen wordt je gevraagd binnen 7 dagen de bijdrage over te maken op het rekeningnummer van COC Amsterdam. Mocht je alvast een bijdrage willen doen om de TransBoot 2017 mogelijk te maken, DANK JE WEL, dan kun je die overmaken op rekeningnummer NL 04 INGB 0000 6002 81 ten name van COC Amsterdam o.v.v. "donatie TransBoot 2017".

De dresscode op de boot is WITTE KLEDING (verplicht). Daarnaast krijgt iedereen een accessoire om de boot de kleuren van de transgender-vlag te geven, in het formulier kun je aangeven of je voorkeur hebt voor een roze of blauwe accessoire.

Email address *
Akkoord verklaring *
Required
Voornaam *
Your answer
Tussenvoegsel
Your answer
Achternaam *
Your answer
Email-adres *
Your answer
Mobiele telefoonnummer *
Your answer
Ik woon in Amsterdam: *
Ik identificeer mezelf als: *
Your answer
Mijn motivatie om mee te willen varen is: *
Your answer
Ik heb de voorkeur voor een accessoire in de kleur: *
Ik ben actief bij de volgende organisatie(s):
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service