Request edit access
Konferencia az Lmbtq+ Pszichológia aktuális kérdései köréből
Kedves Érdeklődő!

Köszönjük jelentkezését a A Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ szekciója által megrendezésre kerülő "Aktuális kérdések az LMBTQ+ pszichológiában" konferenciára. Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi információkat!

A konferencia témája a Leszbikus, Meleg, Biszexuális, Transznemű, Queer és egyéb, nem heteroszexuális és/vagy nem cisznemű emberekkel végzett segítői munka, aktuális kérdések, kutatási eredmények és jó gyakorlatok.

A rendezvény célja, hogy fórumot biztosítson a téma iránt érdeklődő, terápiás és/vagy tudományos munkát végző szakemberek számára. Az alakuló programban plenáris előadások (külföldi és magyar előadók), kerekasztal beszélgetések, workshopok és módszertani műhelyek várhatók. Reményeink szerint a résztvevők mélyebb bepillantást nyerhetnek a pszichológia ezen dinamikusan fejlődő ágába és élénkebb szakmai diskurzus alakulhat ki a a magyarországi pszichológiában is.

A konferencia részletes programjáról, illetve az eseménnyel kapcsolatos további tudnivalókról tájékozódhatnak a Magyar Pszichológiai Társaság honlapján (www.mpt.hu), illetve a rendezvény facebook oldalán a következő linken:
https://www.facebook.com/events/145965412752755/?notif_t=plan_admin_added&notif_id=1518456135371772

Facebook oldalunkon további hasznos, rendszeresen frissülő információkat találhat a regisztrációról és a rendelkezésre álló helyekről.

A konferencia időpontja: 2018. május 11-12.
Helyszín: Villányi úti Konferenciaközpont; 1114 Budapest, Villányi út 11-13.

Fontos információk:
A konferencia regisztrációhoz kötött.
Az itt lefoglalt helyet csak abban az esetben tudjuk biztosítani, amennyiben a regisztrációs díj befizetése is megtörtént.
A regisztrációt követően e-mailben visszaigazoljuk a regisztráció elfogadását, valamint megküldjük az utaláshoz szükséges információkat. A visszaigazoló e-mailben tájékoztatjuk a regisztráltat a kitöltött adatok alapján a konferencia részvételi díjáról, az utaláshoz szükséges adatok, továbbá a számla elkészülte után, e-mailben küldjük ki a befizetők részére.

Az űrlap kitöltésére egyszerre csak egy fő nevében van mód, amennyiben két vagy több regisztrációs díjat is befizetett, kérjük, töltse ki újra az űrlapot a megfelelő adatokkal.

A konferencia időtartama alatt cateringet biztosítunk minden résztvevő számára. Mindkét napon lehetőség van egy nagyobb ebédszünet keretében önköltségen a konferenciaközpont éttermében a la carte ebéd elfogyasztása. Szombati napon megfelelő létszám esetében tudjuk biztosítani az étterem működését, egyéb esetben a környéken található éttermek állnak rendelkezésre.

Adatvédelmi információk:

Az itt megadott adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, kizárólag a rendezvénnyel kapcsolatos kommunikációra használjuk.

A résztvevők a rendezvényre történő belépéssel hozzájárulásukat adják, hogy a konferencia ideje alatt, annak helyszínén róluk fénykép vagy videofelvétel készüljön. Az MPT a felvételeket kizárólag tájékoztatási és sajtó célra használja fel.

kérdés esetén írjon: lmbtq@mpt.hu e-mail címre.

Email address *
A konferencia belépődíj táblázata
Előtag (ha van)
Your answer
Név *
Your answer
Konferencia díj befizető neve (utalásnál) *
Your answer
Céges számlát kér? *
Cég neve (Számlán feltüntetett név)
Your answer
Számlázási cím (kérem, az alábbi sorrendben töltse ki: irányítószám, város, közterület neve és jellege, házszám) *
Your answer
e-mail cím *
Your answer
telefonszám (formátum: +36201234567) *
Your answer
Melyik napon kíván részt venni a konferencián? *
Required
Melyik napon kíván ebédet igényelni? (önköltséges, ebéddel kapcsolatos információk a leírásban) *
Required
Amennyiben ebédigényt jelölt meg és van ételintoleranciája, kérjük, tájékoztasson minket róla.
Your answer
MPT tag? *
MPT tagság azonosítószáma (kártyán szerepel)
Your answer
Egyetemi hallgató (érvényes diákigazolvánnyal vagy hallgató jogviszony igazolással rendelkezik)? *
Diákigazolvány száma
Your answer
Nyugdíjas? *
Amennyiben kérdése van, kérjük, ossza meg velünk. (E-mailben válaszolunk)
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service