Request edit access
BÖBA baba-mama piac - november 23. jelentkezési lap ÚJ résztvevőknek
A regisztráció kitöltésével és elküldésével jelentkezel a soron következő Böba baba-mama kézműves és design vásárra árus/kiállítóként.

Időpont: 2019. november 23. 9-18 óráig
Helyszín: Szeged Plaza (www.szegedplaza.hu)

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:
2019. november 15. péntek éjfél

A piacra való jelentkezés kizárólag ezen az űrlapon lehetséges (e-mailben, telefonon, facebookon NEM)! Jelentkezéseddel elfogadod, hogy a vásáron a férőhelyek száma korlátozott, ezért a bekerülés NEM jelentkezési sorrendben történik. A regisztráció beküldése nem jelent automatikus bekerülést, az elbírálás folyamatos. A szervezőnek joga van belátása szerint mérlegelni és dönteni a részvételi lehetőségről a következők figyelembevételével:
- minőség, esztétika
- relevancia a célcsoport számára
- egyediség, különlegesség
- hazai készítésű / tervezésű termék vagy nyújtott szolgáltatás
- online jelenlét, aktivitás
- a piac változatossága, színes kínálata

A szervező minden jelentkezőt kiértesít a döntésről 5-7 munkanapon belül.
Amennyiben a soron következő piac férőhelyei betelnek, de az elbírálás pozitív, a szervező lehetőséget biztosít egy későbbi piacon, amennyiben a résztvevő élni szeretne a lehetőséggel.

A * -gal jelölt adatok megadása kötelező! Az űrlap kitöltésével hozzájárulsz, hogy adataidat tároljuk. Az adataid megadására kizárólag kapcsolattartás céljából van szükség, illetve hogy befogadás esetén a jogszabályi kötelezettségeknek eleget téve azt kérés esetén a hatóságoknak bemutathassuk. Személyes adataid nem hozzuk nyilvánosságra és semmilyen céllal nem adjuk át harmadik félnek. A hiányosan vagy hibásan kitöltött adatlapokat az Üzemeltető nem köteles figyelembe venni.
Email address *
A márka neve, amivel részt vennél a piacon: *
Your answer
A termékeid online elérhetősége: *
Facebook és/vagy Instagram és/vagy weboldal (enélkül sajnos nem tudsz továbblépni)
Your answer
Árusítani kívánt termék(ek) típusa: *
(mint például babaruha)
Your answer
Mutasd be a márkád 3 lényegre törő mondatban: *
Your answer
Az egyes termékkategóriákban sok hasonló termék előfordul. Kérlek fejtsd ki, miért téged válasszunk a saját kategóriádon belül? *
Ide bármit írhatsz, ami a termékedet érinti, például ha az valamiben (anyaghasználat, technika, időtállóság, minőség, praktikum, sokoldalúság, stb.) egyedülálló, de kitérhetsz az online jelenlétedre, aktivitásodra, követőid számára, az installációd különleges figyelemfelkeltő voltára vagy bármire, ami eszedbe jut és segíthet minket a döntés során. Kérlek kerüld az "egyedi", a "kézműves" és a "kreatív" szavakat! ;)
Your answer
Melyik piacra szeretnél jelentkezni? *
Elérhetőségeid
Kapcsolattartó személy neve *
Your answer
E-mail címe *
Your answer
Telefonszáma *
Your answer
RÉSZVÉTEL ÉS DÍJAK
A) STANDARD 6000 Ft/kiállító hely
pakolás maximum 2 méter szélességben, mely keretek között
•1 db *normál méretű asztal, melyet **igény esetén a piac biztosít és
•1 db maximum 100x200 cm (szélesség x magasság) álló molinó elhelyezésére van lehetőség.

B) EXTRA 8000 Ft/kiállító hely
pakolás maximum 3 méter szélességben, mely keretek között
•1 db *normál méretű asztal, melyet **igény esetén a piac biztosít és
•1 db maximum 100x200 cm (szélesség x magasság) álló molinó
•1 db egyéb 100 cm-nél nem hosszabb állvány/asztal/polc/egyéb pakolási felületet növelő eszköz elhelyezésére van lehetőség pl. L alakban

C) ***EGYÉB Ha az egyedi installáció a fenti kategóriákba nem fér bele, akkor ár megegyezés szerint, a Kiállító helyigénye és egyéb kérései alapján.

Figyelem! A helyfoglalás abban az esetben válik véglegessé, ha a részvételi díj a Szervező által megadott határidőig befizetésre kerül. A feltüntetett árak bruttó árak, a kiállított számla 0 % ÁFA-t tartalmaz.

*a piac által használt asztalok -átalában- 50x180 cm sörasztalok vagy 75x180 cm műanyag bankettasztalok
**kizárólag abban az esetben tudunk asztalt biztosítani, ha ezt előre jelezted nekünk
***kizárólag a piacszervező hatásköre eldönteni, hogy az adott installáció besorolható-e valamelyik fenti kategóriába!
TECHNIKAI TUDNIVALÓK
Parkolás
A Pláza alatt lévő mélygarázs részen vagy a Pláza fenti kijelölt parkolójában mindenki számára INGYENES parkolás biztosított. Kérlek, hogy ügyelj a szabályos parkolásra, és várakozásra vagy rakodásra kijelölt területen, illetve ahol nincs felfestve parkoló, ne hagyd ott az autót, a piacra hivatkozva sem!
Kérlek, hogy egymást nem zavarva, nem feltartva, egymásra figyelve pakoljatok. Különös tekintettel a bevásárlóközpont látogatóira.
Eszközök
Eszközök, amiket ne felejts otthon:
- szék (a Pláza székeit használni TILOS!)
- dekorációt lehet hozni, terítőt KÖTELEZŐ
- papírok, igazolások, pecsét (ha van) legyenek a helyszínen
- áramigény esetén (csak előre egyeztetett esetben lehetséges) HOSSZABBÍTÓ, ELOSZTÓ
- asztal, amennyiben nem kértél (helyszínen nem tudunk plusz asztalt biztosítani!)
Kérlek jelöld be, ha szükséged van az árusításhoz ÁRAMRA!
Kérlek jelöld be, ha szükséged van az árusításhoz ASZTALRA! *
TOVÁBBI TUDNIVALÓK
A regisztráció elküldésével nyilatkozol, hogy az általad készített termék vagy kínált szolgáltatás a saját szellemi terméked, aminek minden jogdíját (vagy más hazai termék esetén annak forgalmazási jogát) birtoklod.

Az árusításhoz szükséges, hatályos jogszabályoknak megfelelő engedélyek megléte kizárólag a Kiállító felelőssége, ahogyan a számlázási, nyugtaadási kötelezettség betartása, valamint a vásáron segítőként megjelenő emberek hivatalos foglalkoztatása, bejelentése.

Az árusításhoz szükséges engedélyeket a hatályos törvényeknek megfelelően a Szervező bármikor elkérheti és ellenőrizheti a helyszínen, és amennyiben problémát, hiányosságot észlel, a piac érdekeit szem előtt tartva azonnali hatállyal kötelezheti a Kiállítót a távozásra.
A Jelentkezési Lap kitöltésével egyidejűleg a Kiállító elfogadja a házirendet és vállalja a házirendben foglaltak betartását. http://bit.ly/bodonpiachazirend

A részvételi díj kifizetése után annak visszafizetésére a Szervezőnek nincs lehetősége

A Kiállító tudomásul veszi, hogy a Szervező a helyszín aktuális adottságainak megfelelően, a legjobb tudása szerint alakítja ki az árusítóhelyeket, a külső körülményekből (pl. időszakos kiállítás, egyéb a piaccal egybeeső rendezvény) adódó esetleges kellemetlenségekért felelősséget vállalni nem tud, de lehetőségeihez mérten mindent megtesz a zökkenőmentes lebonyolításért.

A Kiállító tudomásul veszi és kifejezetten hozzájárul, hogy a Szervező az általa készített és árusítani kívánt termékről információkat osszon meg közösségi oldalain.

A Kiállító tudomásul veszi és kifejezetten hozzájárul, hogy a rendezvényen róla és standjáról fotó, illetve videó készülhet, mely kizárólag a Szervező tulajdonát képezi és melyet a Szervező a későbbiekben hasonló rendezvényeinek promótálására online felületein szabadon, korlátlan ideig felhasználhat.

A Szervező a Kiállító Jelentkezési Lapon megadott személyes adatait (ideértve az elérhetőségeket és a számlázási adatokat) kizárólag kapcsolattartás és a zökkenőmentes üzleti tevékenység folytatása céljából őrzi határozott ideig a hatályos jogszabályoknak megfelelően, harmadik személynek azt semmilyen célból nem adja ki.

Ha elolvastad és elfogadod a feltételeket, kérlek tegyél egy pipát a négyzetbe. *
Required
Üzemeltető:
Hunyadi-Kardos Renáta egyéni vállalkozó
Cím: 6722 Szeged, Dáni utca 5.
Nyilvántartási szám: 43261099
Kapcsolattartó: Hunyadi-Kardos Renáta
Telefonszám: +36304448351
E-mail cím: bodonpiac@gmail.com
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy