Request edit access
"Матрица на отношенията" - форма за регистрация за гр. София
„Матрица на отношенията“ е модул от програмата за развитие на La Conference SARL, насочен към личности, чиято актуална тема са отношенията с другите.

"Матрица на отношенията" се реализира в групов контекст. Модулът е отворен за всеки, навършил 19 г.
Матрица на отношенията включва 16 сесии (36 - 48 часа), разположени в 3 месеца. Срещите са седмични, с продължителност 3 часа, след 17.00 ч.
Основната модалност и подходи, които се ползват в работата на групата са: психодрама, социометрия и групова динамика.
Основната цел е подобряване начина, по който се свързваме с другите. Очакван резултат е разширено разбиране за предизвикателствата, пред които се изправят участниците, произтичащи от опита натрупан в личната първична група - семейството, до взаимодействието в групата „тук и сега“. Осветляване и решаване на вътрешни конфликти, провокиращи трудности във взаимодействието „тук и сега“.
Работи се върху лични казуси изведени и предложени от участниците в групата.
Таксата участие в една седмична сесия е 20 лв., а за целия модул 320 лв.
При заплащане на целия модул се ползва 10% отстъпка


Важно: Не забравяйте, че не може да се включите в работата на групата без попълване на тази он-лайн регистрация и среща с водещите.

Попълнените от вас данни ще бъдат ползвани единствено за включването ви в модул "Матрица на отношенията". Повече за политиката за поверителност на Ла Конферанс ООД може да намерите тук: http://laconference.eu/политика-за-поверителност-адължител/

Email address *
Име и фамилия *
Your answer
Телефон за връзка *
Your answer
Ще се радвам ако.....
Тук може да включите всичко, което считате, че ще ви е полезно в групата и търсеният от Вас резултат и участие.
Your answer
Моля посочете, дали искате да ви включим в следваща група на модул "Матрица на отношенията", ако настоящата група е попълнена. *
Това означава, че наш консултант може да се свърже с вас чрез имейл дори след затварянето на настоящата група, за да ви информира за нови възможности за участие в програмата.
Друго
Посочете мисли и въпроси, които считате за важни, но не са отразени в предварителната информация или възникват след запознаването с нея
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service