Обука на тема: Регулатива за заштита на лични податоци за ИКТ
Регистрацијата е затворена.
Контактирајте не на elena.stoleska@masit.org.mk доколку сте заинтересирани за присуство на настанот.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service