Request edit access
Studiu privind transmiterea generaţională a modelului patern
Bună ziua,
Numele meu este Pavel Grigore şi sunt doctorand al Institutul de Filosofie și Psihologie Constantin Rădulescu-Motru, Departamentul de Psihologie. Această cercetare îşi propune să identifice dacă modelul patern de origine influenţează modelul patern actual.  

Dacă sunteţi tată pentru un copil/copii de maxim 19 ani şi vreţi să ajutaţi într-o cercetare despre modul în care experienţa de a fi tată este influenţată de la o generaţie la alta, vă rog să răspundeţi la următoarele 14 chestionare. Aceste chestionare se referă la experienţa pe care aţi avut-o în relaţie cu tatăl dumneavoastră, şi la experienţa pe care o aveţi în relaţie cu copilul dumneavoastră. În acelaşi timp, vor fi şi întrebări legate de personalitatea dumneavoastră şi a tatălui dumneavoastră, referitoare la stilurile de relaţii interpersonale, şi la informaţii socio-demografice.

Datele dumnevoastră sunt confidenţiale şi vor fi folosite doar în scopul cercetării. Prin completarea acestor chestionare vă declaraţi acordul de a participa la acest studiu, cu menţiunea că vă puteţi retrage în orice moment.

Nu există răspunsuri corecte sau greşite. Vă rog să răspundeţi cȃt mai sincer la întrebările de mai jos.

Vă mulţumesc!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy