Инфо сесија - Заштитата на личните податоци како едно од приоритетните прашања во функционирањето на бизнис секторот, 07.03.2019, хотел Alexandar II, Скопје
Почитувани,
Поради пополнување на бројот на пријавени учесници, ве информираме дека регистрациската форма е затворена.
Ви благодариме за разбирањето.
Со почит,
Стопанска комора за информатички и комуникациски технологии - МАСИТ
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service