Request edit access
VOLUNTARIS 9a Cursa Solidària "En marxa per la Paràlisi Cerebral"
Vols ser voluntari/ia de la 9a edició de la Cursa Solidària "En marxa per la paràlisi cerebral" que es celebrarà a Barcelona el dia 13 d'octubre de 2019.

Si és així, sols cal que omplis el formulari amb les teves dades de contacte i reservis l'11 i/o el 13 d'octubre a la teva agenda, en horari de matí.

La segona quinzena de setembre contactarem amb tu per indicar-te la tasca encomanada i els horaris exactes durant els que et necessitarem.
És molt important que tinguis en compte que aquest formulari suposa un compromís de col·laboració per part teva. Tot i així, si et sorgeix algun imprevist de darrer moment, que t'impedeix acompanyar-nos, et preguem que ens ho comuniquis enviant-nos un e-mail a la següent adreça de correu electrònic: administracio@fepccat.org amb còpia a comunicacio@fepccat.org, o bé ens truquis al 647153013 per comunicar-vos que el lloc assignat, no podrà ser ocupat per tu, i per tant queda a disposició d'un altre voluntari/ria.


IMPORTANT: En funció de la tasca encomanada, esdevenir com voluntari serà incompatible amb la vostra participació COM A CORREDORS a la cursa.

En agraïment a la vostra participació: tot voluntari rebrà una samarreta exclusiva de l'activitat.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!!

Equip organització


Email *
DADES DE CONTACTE:
NOM i COGMONS *
GÈNERE *
EDAT (selecciona una opció) *
TELÈFON DE CONTACTE *
SOBRE LES TASQUES:

Les tasques s'assignaran en funció de la necessitat i disponibilitat, però principalment: lliurament de samarretes i dorsals, preparació de bosses per a obsequiar, lliurament d'aigües muntatge de carpes, recollida selectiva, informació i coordinació participants...
El voluntariat es durà a terme els dies:
11 d'octubre, en horari de demà o tarda, de 9h a 14h i de 15h a 20h entre els 7:00h i els 12:30h
13 d'octubre de 7h a 12:30h, encara que dependrà de la tasca a realitzar
VENS D'ALGUNA ENTITAT MEMBRE DE FEPCCAT:
OBSERVACIONS I/O DUBTES:
En cas de tenir alguna observació a fer, o dubte, et donarem una resposta tant aviat ens sigui possible.
Consentiment explícit per al tractament de dades
De conformitat amb el que estableix el REGLAMENT (UE) 2016/679 de protecció de dades de caràcter personal, l'informem que les dades que vostè ens faciliti seran incorporades al sistema de tractament titularitat de FEDERACIÓ CATALANA D'ENTITATS DE PARÀLISI CEREBRAL i etiologies similars – FEPCCAT, amb CIF G43978964 i domicili social situat al C/ GARRAF,17 de LLEIDA província de Lleida CP: 25005, amb la finalitat de gestionar el seu voluntariat a la cursa solidària "En marxa per la paràlisi cerebral".

Es procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades i que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació. Les dades no se cediran a tercers països. Només se cediran a tercers en cas que sigui imprescindible per la correcta organització del voluntariat en l'activitat prèviament mencionada.

D'acord amb els drets que li confereix la normativa vigent podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com revocar el consentiment prestat, dirigint la seva petició a la direcció postal o al correu electrònic admimonfepccat@gmail.com i podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
Tractament de les dades per part de la FEPCCAT *
Required
Observacions i/o consultes
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy