Request edit access
VOLUNTARIS 9a Cursa Solidària "En marxa per la Paràlisi Cerebral"
Vols ser voluntari/ia de la 9a edició de la Cursa Solidària "En marxa per la paràlisi cerebral" que es celebrarà a Barcelona el dia 19 d'octubre de 2019?

Si és així, sols cal que omplis el formulari amb les teves dades de contacte i reservis el 13 d'octubre a la teva agenda, en horari de matí.

La primera quinzena de setembre contactarem amb tu per indicar-te la tasca encomanada i els horaris exactes durant els que et necessitarem.
És molt important que tinguis en compte que aquest formulari suposa un compromís de col·laboració per part teva. Tot i així, si et sorgeix algun imprevist de darrer moment, que t'impedeix acompanyar-nos, et preguem que ens ho comuniquis enviant-nos un e-mail a la següent adreça de correu electrònic: administracio@fepccat.org amb còpia a comunicacio@fepccat.org, o bé ens truquis al 647153013 per comunicar-vos que el lloc assignat, no podrà ser ocupat per tu, i per tant queda a disposició d'un altre voluntari/ria.


IMPORTANT: En funció de la tasca encomanada, esdevenir com voluntari serà incompatible amb la vostra participació COM A CORREDORS a la cursa.

En agraïment a la vostra participació: tot voluntari rebrà una samarreta commemorativa dels voluntaris d'aquesta 8a edició, i una bossa gymbag amb obsequis dels nostres col·laboradors.

Moltes gràcies per la teva col·laboració!!

Equip organització


Email address *
DADES DE CONTACTE:
NOM i COGMONS *
Your answer
GÈNERE *
EDAT (selecciona una opció) *
TELÈFON DE CONTACTE *
Your answer
SOBRE LES TASQUES:
Anirà en funció de la necessitat, però bàsicament: entrega samarretes i dorsals, entrega d'aigües, bosses avituallaments, informació i coordinació participants...
El voluntariat es realitzarà entre les 7:30h i les 12:30h, dependrà de la tasca assignada.
VENS D'ALGUNA ENTITAT MEMBRE DE FEPCCAT:
OBSERVACIONS I/O DUBTES:
En cas de tenir alguna observació a fer, o dubte, et donarem una resposta tant aviat ens sigui possible.
*
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service