Request edit access
Ne bucurăm că ai ales să participi la taberele organizate de Mănăstirea Oașa. Ai luat cea mai bună decizie pentru o vacanță autentică! Vrem să organizăm cât mai bine lucrurile așa că vom avea nevoie de câteva informații de la tine.
Nu vom folosi datele tale în alte scopuri! Acest formular se adresează doar tinerilor cu vârsta cuprinsă între 19-30 de ani, pentru înscrierile adresate tinerilor de 14-18 ani vezi persoanele de contact de la finalul formularului.

1. În ce tabăra dorești să participi? *
(Dacă dorești să participi în mai multe tabere, trebuie să completezi acest formular pentru fiecare tabără în parte)
2. Cum te numești? *
3. Câți ani ai? *
4. Domeniul tău de interes *
Ca să răspundem cât mai bine nevoilor tinerilor și pentru a avea o experiență cât mai faină în tabere, avem nevoie să știm în ce domeniu activezi (ce studiezi sau în ce domeniu lucrezi).
5. În ce oraș locuiești ? *
Poate în localitatea ta deja există cineva care te poate ajuta cu sfaturi referitor la venirea în tabără, persoane cu care să te punem în legătură pentru a ajunge la Oașa. De regulă există reprezentanți în majoritatea centrelor universitare din țară, dacă în orașul tău nu este un reprezentat, te putem îndruma spre alt oraș din apropierea locului în care locuiești / studiezi / lucrezi.
6. Nr. de telefon *
Până să ajungem la Oașa va trebui să comunicăm și la telefon. La sfârșitul acestui formular vei găsi și numerele noastre.
7. E-mail *
Totodată, pentru a te ține la curent cu regulamentul taberelor, alte aspecte organizatorice, dar și cu taberele care vor urma, este util emailul tău:
8. Ai mai fost la Oașa? *
Dacă ai mai fost la Oașa sau la Găbud ne poți spune în ce tabără?
9. De unde ai aflat de TABERELE OAȘA?
10. Ce te-a convins să participi în tabere?
11. Data sosirii *
Când vei ajunge la Oașa? Este important să știm când poți ajunge pentru ne organiza cât mai bine cu cazarea și masa.
MM
/
DD
/
YYYY
12. Data plecării *
MM
/
DD
/
YYYY
Dacă vrei să fii ținut la curent cu evenimentele / activitățile organizate de noi îți vom trimite notificări pe mail.
Te poți dezabona oricând de la newsletter.
Clear selection
Asta a fost tot! Dacă te putem ajuta cu alte informații te rugăm să ne contactezi:
Clear selection
GDPR
Aceste informații vor fi păstrate pentru o scurtă perioadă de timp în scopul primirii de feedback, îmbunătățirii calității taberelor și pentru a te ține la curent cu activitățile desfășurate pe viitor. Informațiile oferite nu vor fi publicate, distribuite sau transferate la alte părți, cu excepția colaboratorilor Mănăstirii Oașa, organizațiilor studențești din a căror oraș / mediu provii (de exemplu, ești din București și dorești să vii în tabără, Organizația Tinerilor din București va lua legătura cu tine în acest sens). Totodată, ai dreptul de acces la date astfel că te poți adresa printr-o cerere în acest sens pentru a cunoaște mereu datele care îți sunt prelucrate. Dacă însă nu mai dorești ca aceste date să fie prelucrate în scopurile prezentate mai sus, te poți adresa din nou cu o cerere în vederea ștergerii acestora. Pentru mai multe informații referitoare la drepturile tale referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal, te rog să ne contactezi la adresa de email tabereoasa@gmail.com
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy