Request edit access
Pétfürdő-Öskü-Pétfürdő félmaraton váltó  
Pétfürdő-Öskü-Pétfürdő félmaraton váltó futóverseny előnevezés
2022. július 10.11:00
NEVEZÉSI DÍJ:
21K váltó: 3500 FT/fő
  Helyszíni nevezésre nincs lehetőség
RAJT: 11:00
           
Kérjük, hogy a nevezési díjakat az alábbi bankszámlaszámra szíveskedj átutalni:
FutaPét Tömegsport Egyesület
Bankszámlaszám: 72900044-10502431
Takarékbank ZRT
A közleményben tüntessétek fel, hogy 'Pétfürdő' illetve a futó(k) nevét születési évét.
Egy átutalással több versenyző nevezési díja is befizethető.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az előnevezés csak a nevezési díj befizetésével érvényes. A befizetési határidő a nevezéstől számított 3 munkanap. Amennyiben a nevezési díj nem kerül átutalásra a határidőn belül, úgy a nevezést töröljük.

Nyilatkozat:
Nevezésemmel kijelentem, hogy a Pétfürdő-Öskü-Pétfürdő félmaraton váltó futóverseny indulójaként a versenyszabályzatban foglaltakat elfogadom és betartom.
Kijelentem, hogy a versenyen egészségesen, saját felelősségemre, az általam választott távra, mind fizikálisan mind mentálisan felkészülten indulok.
A rendezvény ideje alatt rólam készült képek és felvételek közléséhez hozzájárulok. Tudomásul veszem, hogy a rólam készült képeket, felvételeket reklámfilmben és más médiában promóciós célra a rendezőség felhasználhatja.
Hozzájárulok, hogy a nevezés során megadott személyes adataimat a verseny szervezője a verseny lebonyolítása érdekében tárolja és felhasználja.

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nevek                                                                                                             *
Születési Dátum(év/hó/nap) *
Lakcim *
Egyesület
Számlázási cím/Adószám
Elérhetőség *
Nyilatkozat *Nevezésemmel kijelentem, hogy a Pétfürdő-Öskü-Pétfürdő félmaraton váltó indulójaként a versenyszabályzatban foglaltakat elfogadom és betartom. Kijelentem, hogy a versenyen egészségesen, saját felelősségemre, az általam választott távra, mind fizikálisan mind mentálisan felkészülten indulok. A rendezvény ideje alatt rólam készült képek és felvételek közléséhez hozzájárulok. Tudomásul veszem, hogy a rólam készült képeket, felvételeket reklámfilmben és más médiában promóciós célra a rendezőség felhasználhatja. Hozzájárulok, hogy a nevezés során megadott személyes adataimat a verseny szervezője a verseny lebonyolítása érdekében tárolja és felhasználja.A Nyilatkozatot elfogadom. *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy