Request edit access
Pyetësor për Bizneset Jo-Bujqësore dhe Bujqësore
Nr. PYETËSORI *
Your answer
DATA E INTERVISTËS *
MM
/
DD
/
YYYY
KODI I ANKETUESIT
Your answer
Emri i Fshatit *
Your answer
Kodi i Fshatit *
Your answer
Të dhëna për personin e intervistuar
Emër, Mbiemër
Your answer
Gjinia *
Pozicioni
Your answer
Telefon/Celular
Your answer
E-mail (nëse ka)
Your answer
I/E nderuar Zotëri/Zonjë
Ju falenderojmë për kohën që i kushtuat plotësimit të pyetësorit!
Koha e shpenzuar për plotësimin e pyetësorit? (min)
Your answer
Shënime
Your answer
Anketuesi *
Emër, Mbiemër, Firma
Your answer
Asistent/ Supervizor *
Emër, Mbiemër, Firma
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms