Request edit access
Пристапница за ХЕРАмлади
ХЕРАмлади претставува неформална младинска група која постои како дел од ХЕРА - Асоцијација за здравствена едукација и истражување. Уште од почетокот на нејзиното постоење, пред повеќе од десет години, работиме на унапредување на сексуалните и репродуктивни права за сите млади. Силно веруваме дека младите треба да имаат централна позиција во сите процеси кои нѐ засегаат - па и оние кои не нѐ засегаат.

Младинската група се состои од повеќе од 100 волонтери, а нѐ има и во повеќе градови во државава. Можете да не најдете на социјалните медиуми како „Секси Маало“ на facebook и heramladi на инстаграм.

Доколку и ти ја делиш истата пасија како и нас - подобро утре за сите млади, тогаш пополни ја оваа апликација и почни да волонтираш со нас!

Во ХЕРА и ХЕРАмлади може да волонтираат сите млади луѓе на возраст од 15 до 24 години (дефиниција за млади според Светската Здравствена Организација)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of H.E.R.A. Report Abuse