Request edit access
Formular de inscriere / Declaratie de intentie
Formularul este colectat in cadrul proiectului "Investeste in Tara Ta!" si reprezinta in acelasi timp chestionarul prin care va puteti verifica eligibilitatea dumneavoastra pentru proiect precum si, in cazul in care sunteti eligibil, inscrierea dumneavoastra in proiect.

ATENTIE! NU VA PUTETI INSCRIE DECAT INTR-UN SINGUR PROIECT DIN ACEASTA LINIE DE FINANTARE!

Prin completarea acestui formular va exprimati acordul pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

Nota:
Aceste date vor fi tratate confidential, in conformitate cu prevederile Directivei CE/95/46 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, transpusa in legislatia romaneasca prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date cu modificarile si completarile ulterioare, precum si prevederile Directivei 2002/58/CE privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, transpusa in legislatia romaneasca prin Legea nr. 506/2004.

ASOCIATIA EUROPEANA PENTRU O VIATA MAI BUNA este Operator Date cu Caracter Personal Nr. 18116.

Raspunsurile dumneavoastra vor fi folosite numai in cadrul proiectului iar datele dumneavoastra de contact nu vor fi transmise unei terte parti pentru nici un alt scop decat activitatea proiectului.
Pentru orice nelamuriri va stam la dispozitie prin mijloacele de comunicare din sectiunea "Contact" a paginii web a proiectului (investeste.aevb.ro).
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nume si prenume *
Varsta *
in ani impliniti
Cetatenie romana *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy