Request edit access
Häirintätilanteet järjestötoiminnassa -koulutus 25.1.2018
Allianssi, Nyyti, SYL ja Samok järjestävät yhteistyössä toivotun Häirintätilanteet järjestötoiminnassa -koulutuksen torstaina 25.1.2018 klo 15–19. Koulutuksessa perehdytään häirintään puuttumisen toimintatapoihin järjestöissä ja työskennellään yhdessä tärkeän teeman parissa. Luvassa on kiinnostavia puhujia ja aihe, johon jokainen järjestö tarvitsee osaamista.

Koulutus on tarkoitettu järjestötoimijoille, järjestöjen johdolle, asiantuntijoille, vapaaehtoisille ja luottamushenkilöille, jotka haluavat työkaluja ja osaamista häirinnän tunnistamiseen ja siihen puuttumiseen. Koulutuksesta hyötyvät myös esimerkiksi häirintäyhdyshenkilöinä toimivat tai toiminnan organisoimista suunnittelevat.

Koulutus järjestetään Helsingissä, mutta siihen on mahdollista osallistua myös etänä. Tervetuloa siis osallistumaan koulutukseen myös OYY:n toimiston kokoushuoneeseen, jolloin pääset verkostoitumaan ja juttelemaan häirintäasioista myös muiden järjestötoimijoiden kanssa. Jos osallistut koulutukseen OYY:n toimistolla etäyhteydellä, niin ilmoittaudu tämän lomakkeen kautta.

Lisätietoja: OYY:n sosiaalipoliittinen asiantuntija Hennamari Toiviainen (sopoasiantuntija@oyy.fi)

Nimesi *
Your answer
Sähköpostiosoitteesi *
Your answer
Edustamasi kilta, järjestö tms. *
Your answer
Haluaisin keskustella muiden kanssa tästä asiasta / Odotukseni koulutukselle / Sana on vapaa
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Oulun yliopiston ylioppilaskunta. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms