Request edit access
Kampinschrijving 2018 - Zottegem
U kan via dit formulier uw kind(eren) inschrijven voor het Mik Mak Bivak dat van 21 (of 24 voor de Speelclub) t.e.m. 31 juli doorgaat in Zottegem. (Op deze data gaan wij trouwens elk jaar op kamp.)
Gelieve na het invullen van het formulier ook meteen de betaling uit te voeren zodat alles meteen in orde is. Pas als de betaling gebeurt is, is de inschrijving definitief.

Deadline: 30 juni (zodat we zaken zoals verzekering, eten etc. ruim op voorhand in orde kunnen brengen). Uiteraard vinden wij dat een kamp een aangelegenheid moet zijn waar elk kind aan moet kunnen deelnemen, aarzel daarom zeker niet om de hoofleiding te contacteren indien de betaling om de een of andere reden wat moeilijker is. Samen wordt er dan een manier gezocht om het alsnog mogelijk te maken. Een chirokamp is namelijk een activiteit waar iedereen een plekje verdient! De nummers van de hoofdleiding vind je hier: http://www.chirosterrebeek.be/informatie/hoofdleiding

Opgelet! Bij het inschrijven van uw kind moet u ook akkoord gaan met ons privacybeleid. Dit vindt u terug via http://www.chirosterrebeek.be/node/4/privacy

Algemene info
We peilen naar algemene info over uw kind(eren) zodat deze nadien terecht kan komen bij de verantwoordelijke leidingsploeg. Voor gezinnen met meerdere kinderen; gelieve uw kinderen een voor een in te schrijven (ook kinderen die in dezelfde groep zitten).
Voornaam *
Your answer
Naam *
Your answer
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Afdeling *
Voor de jongste groepen (SP, RA, SJ): Kan u rijden bij vertrek?
Vragen/opmerkingen omtrent dit kind:
Is uw kind bijvoorbeeld vegetarisch/allergisch, moet het medicijnen innemen op kamp, heeft het last van bedplassen? Gelieve deze info NU te vermelden zodat de leiding en de kookploeg hierop kunnen anticiperen. Gelieve bij allergieën en medicijnen alles nog eens op papier (medische fiche) te zetten zodat alle info concreet opgelijst is. Ook kinderen die vroeger vertrekken/aankomen moeten dit nu al doorgeven. Indien u niets speciaals te vermelden heeft, moet dit vak ook niet ingevuld worden.
Your answer
Wenst u nog een kind in te schrijven? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms