Request edit access
Paradanmälan Borås Pride Parad 2019
Lördagen 29 juni är det dags för årets Prideparad genom Borås. Den kommer börja i Knalleland som vanligt och ta oss hela vägen in till stadens centrum. Eftersom paraden växer och växer för varje år är det därför extra viktigt att alla som vill delta anmäler sig och sitt ekipage så att vi i organisationen kan planera och se till att alla blir så nöjda som möjligt.
Vänligen fyll i formuläret så utförligt som möjligt så att vi som jobbar med paraden kommer kunna göra den ännu bättre och ännu mer inkluderande för alla! När ni anmält er kommer vi gå igenom er ansökan och när ni är godkända får ni ett meddelande om detta till kontaktuppgifterna som ni angett i formuläret, se därför till att exempelvis e-post är korrekt angivet.

Ni läggs därefter till i en lista och får löpande information utskickat så ni med era ekipage vet vad ni ska göra, när ni ska göra det och vem ni kan kontakta vid frågor.

Vid ytterligare frågor kan ni kontakta Daniel Karlsson på antingen telefon eller mail. Vi kommer att publicera exakta tider för avgång, kartsträckning för paraden, startnummer m.m. ju närmare festivalen vi kommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

OBS! Sista anmälningsdag är den 26/6

Med vänliga hälsningar,
Daniel Karlsson
Projektledare Borås Pride
0739-403467
info@boraspride.se

Email address *
Namn på företag/organisation *
Your answer
Ansvarig för ekipage/sektion på plats 29/6 (Namn, tel, mail) *
Your answer
Kommer ni använda er av något fordon? *
Kommer ni ha musik i ekipaget? *
Uppskattat antal deltagare i ekipaget *
Your answer
Vilket/vilka budskap sprider ni? (vad står det på eventuella plakat, skyltar, banderoller, tröjor, flaggor eller liknande): *
Your answer
Har ni några önskemål eller något annat som kan va bra för oss att känna till?
Your answer
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of RFSL. Report Abuse - Terms of Service