Request edit access
Red Bull Dordrecht
Of: hoe we onze FC vleugels zullen geven.
Het probleem
We zitten met een probleem. Dordtenaren houden van succes. En dat is momenteel niet te vinden bij FC Dordrecht. Dus daar komt een Dordtenaar dan ook liever niet. Met gevolg dat onze club geen sponsoren kan aantrekken om zo een fatsoenlijk spelersbudget samen te stellen.

Een vicieuze cirkel die de club enkel doorbroken ziet worden als er een nieuw stadion zou komen, iets wat wij als fans onderschrijven, want de Krommedijk is misschien geweldige voetbalcultuur, maar ook een stinkende pisbak waar je je bedrijfsnaam niet graag op hangt.

De gemeente Dordrecht ziet echter niks in de club (misschien wel in de grond van het stadion, voor projectontwikkelaars, hm?) en heeft de club al een aantal keer van het kastje naar de muur gestuurd voor eventuele hulp, die uiteraard nooit komt.
De oplossing
De oplossing uitgelegd
Onder een gezellig biertje stond het idee om het dan maar radicaal anders aan te pakken: dan maar Modern Football - en niet zo'n beetje ook. Red Bull - vinden die een club in Nederland niet interessant? Wij opperen de lokale FC aan Dietrich Mateschitz te geven; die zet er vast een mooi stadion neer en met een leuk budget en fatsoenlijk groeiplan (bij Leipzig gebeurde hetzelfde), kan de FC het nog ver schoppen.

En dan komt de gemeente vast ook een graantje mee pikken.
Wat moet jij doen?
Tekenen! Dan sturen wij de uiteindelijke lijst naar onze Oostenrijkse drankjesbrouwers en wie weet kan jij over vijf jaar naar een lekker Europa League avondje komen kijken op een shiny new Krommedijk!

Liefs,

Tommy, Lars, Nick, Mark, Nils en Joop (van Noord)
JA! Ik wil RB Dordrecht en ik ben...
Clear selection
En mijn naam is... *
En mijn e-mail (optioneel)
Disclaimer
1. Ja, wij weten ook wel dat dit gekkenwerk is. Maar hee, gewoon proberen joh.
2. Ja, wij weten ook wel dat iedereen in Dordt voor Feyenoord is. Maar een regioderby erbij is lachen toch.
3. Ja, wij weten ook wel dat Red Bull Modern Football is en zo, maar je club daarom failliet laten gaan zijn wel een beetje teveel principes, dus to hell with that.

Teken nou maar gewoon.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy