Request edit access
Vacatures commissies
De educatiecommissie en PR & fondsenwerving van het Rode Kruis studentendesk Utrecht zijn op zoek naar nieuwe commissieleden!

Ben je bereid om samen met het bestuur alles uit de Rode Kruis Studentendesk Utrecht te halen? Zit jij vol met nieuwe ideeën? Ben jij creatief, enthousiast en wil jij je een jaar lang volledig inzetten voor je medemens? En wil je daarnaast je CV een boost geven? Geef je dan nu op!!

Voor de commissies staat ongeveer 6 uur per week wat afhankelijk is van de projecten die lopen. Lees verder voor meer informatie over de functies en hoe je je kunt aanmelden. Voor overige vragen omtrent de sollicitatie procedure of de functies kun je mailen naar: cvanderzee@rodekruis.nl

Maak vrijwilligerswerk persoonlijk!
Educatiecommissie
De Educatiecommissie organiseert activiteiten gerelateerd aan kinderen en voorlichting. Alle activiteiten zijn gericht op het vergroten van de zelfredzaamheid. Zelfredzaamheid is namelijk een van de kernwaarden van het Rode Kruis. Het is een commissie die bij uitstek open staat voor nieuwe ideeën en veel creativiteit voor alle komende nieuwe projecten.

Afgelopen jaar heeft de Educatiecommissie bijvoorbeeld een samenwerking gehad met het Nijntje Museum in Utrecht. Vijf Nederlandse moeders en vijf moeders van een asielzoekerscentrum gingen samen met hun peuters naar het Nijntje museum om met elkaar te spelen. Via de bekende boekjes van schrijver Dick Bruna ontdekten de kinderen stap voor stap de wereld om hun heen. Ook was het natuurlijk een mooie manier om kennis te maken met elkaar en met de Nederlandse cultuur en maatschappij.

Dus zit jij vol met nieuwe ideeën, heb je affiniteit met kinderen en wil jij komend jaar met een gezellige groep medestudenten allerlei activiteiten organiseren om kinderen sterker in de samenleving te laten staan en hun zelfredzaamheid te vergroten? Dan is de Kindercommissie iets voor jou!

Mail je CV en korte motivatie naar: sstevens@rodekruis.nl

PR en Fondsenwerving
Als commissielid van de PR en fondsenwerving ben je verantwoordelijk voor het informeren, werven en behouden van geinteresseerde van de desk en particuliere donateurs. Hiervoor denk je strategisch mee over de inzet van onze online kanalen en weet je dat door te vertalen naar campagnes en activiteiten en voert deze activiteiten ook uit. De focus in deze functie ligt op zowel de social media kanalen als op het creatief organiseren van publieke activiteiten.

Er bestaat een nauwe samenwerking tussen deze commissie en de overige commissies om de PR en fondsenwerving optimaal te kunnen laten verlopen.

Wil jij verantwoordelijk zijn voor het versterken en breder uitdragen van de Rode Kruis studentendesk in Utrecht waarbij je in nauwe samenwerking met je groep acties bedenkt om de organisatie verder op de kaart te zetten dan zijn we op zoek naar jou!

Mail je CV en korte motivatie naar: mboom@rodekruis.nl

Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service