Request edit access
Megrendelő
Az Építési Piaci Prognózis 2018. tanulmányt a Build-Communication Kft. (2040 Budaörs, Liget u. 3/2. cg: 13-09-125525) értékesíti, mint eladó (a megrendelővel együttesen felek).

Ezúton megrendelem az Építési Piaci Prognózis 2018. tanulmányt 300 000 Ft+ÁFA áron.

Megrendelő adatai:
Név: *
Your answer
Cég címe: *
Your answer
Adószám: *
Your answer
Cégjegyzékszám: *
Your answer
A cég képviselőjének neve (aláíró): *
Your answer
Kapcsolattartó neve: *
Your answer
Beosztása: *
Your answer
E-mail címe: *
Your answer
Mobilszáma: *
Your answer
Az Építési Piaci Prognózis 2018. tanulmányt *
Required
A Megrendelő tudomásul veszi, hogy jelen megrendelése a felek közötti szerződésnek minősül és a Megrendelőt az online díjbekérő alapján történő fizetésre kötelezi. A díjbekérő alapján beérkezett összegről az eladó számlát állít ki.
A Megrendelő tudomásul veszi, hogy a tanulmány az eladó szellemi terméke, amely árának megfizetése után, annak tartalmát a megrendelő saját cég üzleti érdekei szerint felhasználhatja, abból idézhet, forrás megjelölésével arra hivatkozhat. A tanulmány sokszorosítására, harmadik félnek történő térítés fejében vagy térítésmentesen történő átadására a jelen megrendelés és a tanulmány árának megfizetése a Megrendelőt nem jogosítja fel.

Eladó kötelezi magát, hogy a tanulmány árának beérkezése után arról számlát állít ki, illetve a megrendelésnek megfelelő formában haladéktalanul eljuttatja a tanulmányt a megrendelőnek.

A Megrendelő tudomásul veszi, hogy jelen megrendelésben megadott adatait az eladó az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően kezeli.

Megrendelésem a fenti feltételek maradéktalan elfogadását jelenti.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms