Request edit access
Suomen itsenäisyysvuosien 101 lasten- ja nuortenkirjaa
Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi Yle käynnisti Kirjojen Suomi -kampanjan, jonka yhtenä osana Ylen kirjallisuustoimittajat valitsivat yhden kotimaisen kirjan jokaiselta itsenäisyyden vuodelta (lista löytyy osoitteesta: http://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/01/03/valitsimme-kirjan-jokaiselta-itsenaisyyden-vuodelta-minkalainen-kuva-suomesta).

Suomalaiset lasten- ja nuortenkirjat jäivät kuitenkin ansiokkaalla listalla sivuosaan. Siispä me Kirjavinkkariyhdistyksessä päätimme kokoota vastaavan listan kotimaisista lasten- ja nuortenkirjoista. Tällä lomakkeella voit ehdotta meille omia suosikkejasi, jotka ehdottomasti kyseiselle listalle kuuluisivat. Voit ehdottaa niin montaa teosta kuin haluat ja mukaan voit halutessasi laittaa perusteluja. Kirjavinkkariyhdistyksen hallitus tekee lopulliset valinnat saapuneiden ehdotusten pohjalta. Syksyllä julkaisemme valmiin listan blogissamme.

Mitkä kirjat kuuluvat sinun mielestäsi suomalaisten lasten ja nuorten 101 teosta listalle? Saat mainita niin monta ehdotusta kuin haluat ja halutessasi perustella valintojasi.
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms