Request edit access
Formë aplikimi për pjesëmarrësit e programit truAktiv - Ferizaj
Për të qenë pjesë e programit në Istog, aplikoni tani dhe sigurohuni që keni klikuar “Submit” në fund. Procesi zgjat vetëm një minut. Ne do t’i vlerësojmë të gjitha aplikacionet dhe do t’ju dërgojmë e-mail konfirmimi vetëm pjesëmarrësve të përzgjedhur deri më 9 qershor!

Të drejtë aplikimi kanë të gjithë të rinjtë e moshave 17-22 vjet me vendbanim në Ferizaj, përfshirë komunën e Lipjanit dhe Shtimes.

Emri dhe Mbimeri *
Your answer
Email adresa: *
Your answer
Numri i telefonit: *
Your answer
Komuna: *
Your answer
Vendbanimi *
Your answer
Gjinia *
Mosha *
Your answer
Përkatësia etnike: *
Profesioni: *
Your answer
Institucioni arsimor (shkolla, universiteti): *
Your answer
Drejtimi arsimor: *
Your answer
Na tregoni më shumë rreth teje dhe punës vullnetare: *
Your answer
Pse dëshiron të jesh pjesë e programit truAktiv? (minimum 200 fjalë) *
Your answer
Cili mendoni që është problemi më i madh shoqëror ose politik në Kosovë? (minimum 200 fjalë) *
Your answer
Në pak fjalë, si do ta përshkruaje një shoqëri ideale? *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service