Request edit access
Jelentkezési lap a BALUSWIM ÚSZÓISKOLA SAN MARCO utcai intenzív tanfolyamaira 2019
Tanfolyamainkon csak egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, 4. életévüket betöltött, szobatiszta gyermekeket tudunk fogadni.

A tanfolyamok helyszíne: Budapest III. San Marco utca 48-50.


Tudásszintek, időpontok

A "vízhez-szoktató" tudásszint esetében egy intenzív tanfolyam 10 napig tart, két egymást követő héten, hétfőtől péntekig délután 17:00 órától 18:00 óráig vagy 18:00 órától 19:00 óráig (csak akkor indul 18:00 órakor intenzív tanfolyam, ha a 17:00 órás csoportok beteltek).

A "vízhez-szoktató" tanfolyamok kezdési időpontjai: június 17.; július 1.; július 15.; július 29. (07.29-től csak egyhetes).

A "kezdő" és a "haladó" tanfolyamok kezdési időpontjai: június 17.; június 24.; július 1.; július 8.; július 15.; július 22.;
július 29.

Tanfolyami díjak

Az intenzív tanfolyam ára "vízhez-szoktató" tudásszint esetén 21.900.- Ft/fő/2 hét. A 07. 29-től induló héten az ár 11.500.- Ft/fő/turnus. Testvéreknek egyidejű részvétel és fizetés esetén a kedvezményes tanfolyami díj 20.900.- Ft/fő/2 hét.

A "kezdő" és "haladó" tudásszintnél - az egyhetes tanfolyamok esetén - az ár 11.500.- Ft/fő/turnus.

Akik a "vízhez-szoktató" tudásszintű csoportokkal megegyező időpontra, a kéthetes turnusok valamelyikére jelentkeznek, azoknak a kéthetes tanfolyam ára szintén 21.900.- Ft/fő/2 hét. Ezeken a kéthetes turnusokon testvéreknek egyidejű részvétel és fizetés esetén a kedvezményes tanfolyami díj 20.900.- Ft/fő/2 hét.

A befizetés minden tanfolyami időszakra előre történik.

Hiányzás esetén nem áll módunkban pénz visszatérítésére, viszont a hiányzott óraszámmal megegyező óraszámban, előre egyeztetett időpontban lehetőséget adunk a pótlásra a 2019. évi nyári intenzív tanfolyamok utolsó órájáig, vagy beiratkozás esetén a 2019/20-as tanévben szervezett lakossági tanfolyami órákon.

Fontos tudnivalók

Kérjük Önöket, hogy az egyedül öltözni nem tudó gyermekeiket a kísérő szülő nemének megfelelő öltözőbe kísérjék és vegyék figyelembe az öltözőajtókon az Intézmény által elhelyezett felhívást annak érdekében, hogy nagyobb tanítványaink is nyugodtan öltözhessenek.
Bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy a szülői jelenlét nem kedvez az oktatás folyamatának, amit jelezni szoktuk a szülőknek. Ilyenkor kérjük, tegyenek eleget kérésünknek, és hagyják el a medenceteret, mi „csak” a legjobbat akarjuk a gyerekeknek.

A tanfolyamainkon szükséges felszerelések: papucs, törülköző, fürdőruha, úszósapka.

A medencetérben és az öltözőkben étkezni és utcai cipőben tartózkodni tilos, ezért kérjük a kísérők is hozzanak maguknak papucsot!

Az öltözőben hagyott ruhákért, értékekért, felszerelésekért nem tudunk felelősséget vállalni!

A tanfolyam megkezdése előtt kérjük, olvassák el az Intézmény házirendjét, amit honlapunkon (www.baluswim.hu) a „Tudnivalók” menüpont alatt találnak.

Az intézmény teljes területén tilos a dohányzás!

Megértésüket köszönjük!

Email address *
Gyermek neve *
Kérjük, hogy erre az űrlapra csak egy gyermek jelentkezését vezesse fel (akár több turnusra is). További gyermek(ek) jelentkezéséhez legyen szíves nyisson meg újabb űrlapo(ka)t!
Your answer
Gyermek születési éve *
Kérjük adja meg a tanfolyamra jelentkező gyermek születési dátumát, nagy figyelmet fordítva az évszám helyességére!
MM
/
DD
/
YYYY
Gyermeke sajátos nevelési igényű? *
Válaszával nagy mértékben segíti gyermeke úszástanulását és oktatóink munkáját.
A gyermek pólómérete *
Kérjük adja meg gyermeke úszás tudásszintjét! *
Amennyiben bizonytalanok a gyermek tudásszintjében, javasoljuk a személyes tudásszint-felmérést, mert telített csoportok esetén már nem tudunk azok beosztásán változtatni. A gyermek oktatása hibás tudásszint megjelölés esetén ellehetetlenülhet és a befizetett díjat visszatéríteni nem tudjuk!
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service